Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

THE BIKINI

Bikini-nellybikini-nelly-3bikini-nelly-4bikini-nelly-2

Bikini –> HÄR! (Reklamlänk)

Hej mina finisar och glad lördag! Kan inte fatta att dets är näst sista dagen på träningsresan och att imorgon vid lunch så har alla härliga tjejer lämnat mig? Herregud vad snabbt tiden ska gå när man har roligt! Men men nu ska jag i alla fall njuta av den här dagen tillsammans med tjejerna och idag har vi haft morgonyoga och High Intensiv workout och nu i eftermiddag ska vi har frågestund och sedan ska jag hålla i en rörlighetsträning/stretch med dem. Ska bli riktigt kul! Men först poolhäng 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Wow så snygggg!!

  www.fbyelin.se

  Elin Hansson 2016-06-20 18:31:14 http://www.fbyelin.se
  Svara
 • Supersnygg bikini, ja – du med! Och vilka sköna dagar ni verkar ha. Långt ifrån regn & garderobsrensning här hemma i Stockholm 🙂

  Anna - Trend o träning 2016-06-19 08:20:24 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • så fin Ida, och så fint att du kan glida runt i bikini och njuta. Idag är det spöööregn i Sthlm. So deppy ;(

  ISA 2016-06-18 16:30:49 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hejsan!
  Jag har en fråga: löptränar du någonting?
  Jag kan för tillfället springa ungefär 3km, men har vart ”dum nog” att anmäla mig på midnattsloppet den 20 Augusti, det är 10 km. Har du några tips på hur jag ska kunna träna upp mig för det? Har en vinnarskalle, så jag ska försöka med allt jag har att klara detta! Men måste ha lite tips… Hur ofta, hur osv som jag ska löpa. Du är verkligen en inspiration inom ämnet hälsa, därav hör jag av mig till dig. ❤️ ha det gott! Kram

  Frida 2016-06-18 15:11:25
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej fina du! Jag är i samma sits som dig. Ska springa midnattsloppet den 13 aug och har inte börjat löpträna än men ska ta tag i det när jag kommer hem och det kommer bli massa löpning på min youtube och blogg från och med juli så håll utkik 🙂 Kramis

   idawarg 2016-06-18 17:33:53
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind