Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VILKA TILLSKOTT NÄR MAN RESER?

tillskott-resa

(Reklamlänkar till min egen webshop)
1. Kollodalt Silver – HÄR // 2. Chlorella – HÄR // 3. Hampaprotein – HÄR // 4. Spirulina – HÄR
// Cellenzym – HÄR // 5. MSM – HÄR // 6. Zink – HÄR // 7. Lactovitalis PRO – HÄR

Har fått många frågor om jag tar med mig mina tillskott när jag reser och i så fall vilka? Så ovan ser ni vad jag har med mig hit till Thailand.

Glömde få med Lactovitalis PRO på bilden med det är en av de viktigaste. Lactovitalis är goda magbakterier som kan vara bra när man kommer till ett ställe med en annan bakteriekultur.  Sedan har jag med mig mina greens (Spirulina & Chlorella). De får mig bara att må toppen och känna mig pigg och glad.  Hampaproteinet boostar jag mina morgon smoothisar med eller tar som kvällsmål. MSM håller magen i form och Kollidalt Silver har jag med ifall jag åker på någon sjukdom eller magåkomma. Det dödar nämligen alla dåliga bakterier i magen. Ska nog faktiskt stoppa det i vattnet hela tiden  lite då och då i förebyggande syfte.

Många har även frågat hur jag fraktar det och om jag inte åker fast i tullen? Jag lägger pillren och pulvret i burkar och små påsar för att det ska ta mindre plats och sedan har jag det i handbagaget. Har haft med mig det sååå många gånger och har aldrig blivit fasttagen eller ifrågasatt i säkerhetskontrollen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Gillar dina tips på kost och träning. Har precis börjat med Holistics MSM men har så svårt med smaken.Har du nått tips på vad man kan blanda ut det med?
  Tack fina du 🙂

  Nina 2016-06-18 10:20:08 http://nouw.com/ninafinatengstrom
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Tack finis! Nej jag vet det smakar inte gott och bäst är att bara svepa den men en skvätt vatten och äte något annat direkt efter. Att blanda den med smoothies förstör bara smoothien. 🙂

   idawarg 2016-06-18 10:22:43
   Svara
 • Hej going!
  Om en stund kommer före- och efterbilder upp på bloggen efter min 30 dagars Foodbox Challenge.
  Hoppas jag kan skicka ut lite inspiration till många där ute 🙂
  Ha en underbar kväll!
  Kram <3

  Göteborgsmamman 25årig tvåbarnsmamma 2016-06-15 18:46:55 http://goteborgsmamman.se
  Svara
 • Hej Ida!

  Det är svårt att få kontakt med er på welloteket. Vill retunera mina vror och det stod på er hemsida att jag skulle kontakta welloteket innan jag sände tillbaka varorna, men har inte fått något svar. Är det bara att skicka tillbaka varorna eller hur skall jag göra?

  Linnea 2016-06-15 18:36:33
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Vi hittar inget mail från dig. Men om varorna är oöppnade är det bara att skicka tillbaka dem så gör vi en återbetalning så snart de är framme hos oss igen ?

   idawarg 2016-06-16 01:59:49
   Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea! Låter konstigt då vi brukar svara med en gång på mail. Har du skickat till info@welloteket.se? ?

   idawarg 2016-06-15 18:53:55
   Svara
 • Hej!
  Jag behöver lite tips av dig. Min pojkvän försöker gå upp i vikt, han är lång, smal med mycket muskler men väldigt lite fett. Oavsett om han äter som en häst eller mus så står vågen/fettprocent på samma. Nyligen började han träna mycket fotboll och jag är orolig att han ska förbränna ännu mer. Han har nu gått med på att äta något form av tillskott och även dricka en nyttig smoothie om dagen. Nu till min fråga, vilka produkter från Welloteket rekommenderar du?

  Jennifer 2016-06-15 17:56:07
  Svara
 • Hej Ida! Ääääälskar din blogg! <3 Jag funderar på att köpa spirulina på Welloteket men kan jag göra det och äta det när jag redan tar vitamin b12 och D – vitamin som kosttillskott? Tacksam för svar!

  Lovisa 2016-06-15 15:46:33
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind