Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SÅ LYCKAS DU MED DINA SOCIALA MEDIER

IMG_9488.JPG

Ni har väl inte missat att jag och Viktor släpper ett nytt poddavsnitt varje snödag av ”Den Friska Wargen”. Förra veckan hade vi lite strul med uppladdningen då iTunes bestämde sig för att bara låta våra prenumeranter kunna lyssna på avsnittet (därför viktigt att prenumerera), men nu ligger det uppe för alla + att ett nytt avsnitt släpps idag.

Förra veckans avsnitt handlade om hur man lyckas med sina sociala medier och jag och Viktor ger våra bästa tips. Vill man  lyckas, jobba med eller bara bli bättre på sociala medier som blogg, instagram, youtube, snapchat mm så tycker jag verkligen ni ska lyssna på förra veckans avsnitt.

Denna veckans avsnitt blev också lyckat trots att Viktor under inspelningen nickade sig själv så han började blöda. Haha. Jag skulle läsa en fråga men skrattade så mycket att vi fick avbryta. I alla fall handlar det nya avsnittet om stress och utbrändhet.

Så lyssna gärna och prenumerera –> HÄR och maila frågor, tips och önskemål till wargochfrisk@gmail.com. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida! Först och främst tack för en inspirerande blogg. För ca 2 månader sedan skadade jag mitt knä i samband med att jag blev sparkad av en häst bakom knäet. På sjukhuset fick jag rekommendationen att vila ett par dagar men att det skulle gå över efter ett tag. Jag var relativt fysiskt aktiv innan skadan (löpning, gym, ridning) men nu efteråt har jag svårare. När jag springer (även fast det bara är någon km) har jag ont på insidan av knäet och får mycket känningar efteråt. Jag är fortfarande oerhört stel och kan inte böja knäet helt (kan exempelvis inte ta upp foten till rumpan). Det begränsar mig mycket i min träning så jag undrar om du har några tips/bra övningar för att stärka upp knäet? Jag vill komma igång med min träning igen!
  Stor kram

  Agnes 2016-06-13 01:00:15
  Svara
 • Hej Ida! Jag tycker verkligen om din blogg och din och Viktors podd, lyssnar varje vecka när jag kör cardio 🙂 Jag blev dock lite ledsen av veckans avsnitt då du började ifrågasätta Viktor om han gillar djur bara för att han äter kött. Jag ville själv blir vegan/vegetarian för ca en o 1/2 månad sen och jag har körde med det en månad. Grejen är att jag lider av anorexi/bulimi och det blev jätte jobbigt för mig att utesluta saker ur kosten. Jag blev mer nedstämd och fick fler ångestattacker. Jag bestämde mig för att avbryta och börja äta blandkost igen. Jag vill inte känna att jag mördar djur för jag älskar djur, men min hälsa blir inte bra av vegetarisk/vegansk kost. Jag mår bara sämre psykiskt då 🙁 Jag vill inte bli anklagad och känna skuld för att jag äter kött, men det känns som att alla veganer tycker att köttätare är själviska, men vad ska man göra om man faktiskt har en ätstörning som hindrar en för att leva på det mest etiska sättet? Skulle vara tacksam för svar! Kram!

  Maria 2016-06-12 21:57:25
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej Maria! Vi alla gör vårt bästa och har man försökt och får ångest då har man gjort vad man kan. Kanske kommer det ett bättre läge för dig så känn ingen ångest. Jag dömer ingen. Är man medveten om industrin och har försökt så är man medveten men Viktor är inte påläst om hur det egentligen ser ut så vill bara göra honom medveten och sedan kan han ta sitt beslut. Vad han än väljer kommer jag inte döma honom. KRamis

   idawarg 2016-06-13 06:14:56
   Svara
 • Älskar era poddar!! <33

  Angelix 2016-06-12 17:54:16 http://www.devote.se/Angelix
  Svara
 • Hej Ida! Vill först säga att du är bäst och en stor inspiration. Jag har fått reda på att jag har järnbrist och behöver få i mig mer järn helt enkelt. Jag äter vegitarisk kost så det gör det svårare att få i sig just järn. Har läst att spirulina och korngräs har i sig mycket järn men är inte helt hundra. Har du några tips på hur jag kan få mer järn i min kost? Tacksam för svar!
  //Mikaela

  Mikaela 2016-06-12 13:13:02
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla vad glad jag blir! Spirulina –> http://welloteket.se/produkt/spirulina/ är grymt! Jag tar själv det och mår så bra av det. Tar även tillskott av järntabletter –> http://welloteket.se/produkt/jarn-25g-100kps/
   då och då 🙂 Kramis

   idawarg 2016-06-12 15:47:55
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en glad tjej som länge känt att jag är kort och vill bli längre. När jag sök om detta på internet har jag oftast fått resultat på att ska strecha. Jag vill jätte gärna fråga en person som kan mycket om kroppen och kost och därmed undrar om du vet vad man kan göra för att bli längre. Hjälper det att strecha? Behöver jag få i mig mycket vitaminer? Vad är viktigt att tänka på? Vad ska jag äta? Jag undrar om du har några tips och kan hjälpa mig med detta. Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde svara på denna fråga.
  MVH. Malak

  Malak 2016-06-12 12:05:39
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt