Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÅ EN FIN FÄRG OCH LYSTER

20140713-115132-42692536.jpg

Nu mina vänner har den älskade morotsoljan åkt fram då det är ett måste när det är soligt. Morotsoljan är min favoritprodukt under sommaren då den är så återfuktande + ger en fin lyster och nyans i huden. Man ser liksom lite brunare ut när man har den på huden. Bra för mig att få lite extra färg genom kräm som inte gillar att steka i solen. ÄLSKAR den! Det bästa är också att den är helt naturlig och ekologisk. 

Vi har morotsoljan på Welloteket och jag vill bara tipsa om att vi just nu har 15% rabatt på den så passa på. Ni hittar erbjudandet HÄR!

(Reklamlänkar då Welloteket är min webshop :))

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag är nyfiken på de där produkterna men har dragit mig för att beställa pga namnet. Gillar inte rosdoft tyvärr och undrat om de doftar rosor eller något annat? Om de doftar något annat så vill jag testa dem =D

  Amanda - thenewstrongme 2016-06-10 15:15:16 http://nouw.com/thenewstrongme
  Svara
  • Svar på Amanda - thenewstrongmes kommentar.

   Åh nej carrot oil luktar inte rosor. haha. Det är bara märket. Vissa produkter som rosenvattnet doftar ros men min dagkräm och nattkräm luktar inte ros vad jag tänkt på 🙂 Kramis

   idawarg 2016-06-10 16:08:23
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind