Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRAMME I PARADISET

FullSizeRender-8

God morgon mina hjärtan! Jag har flugit hela natten och nu är jag framme på Koh Tao i Thailand. Wohooo.

Jag har längtat såå länge på att få åka hit igen då det verkligen är en speciell plats för mig där jag känner ett enormt lugn. Även fast jag ska hålla i en hel träningsresa själv så känner jag att det blir semester, tror det är den vackra naturen och stämningen på alla som är på ön som gör det. Jag har jobbat som en tok nu innan så mycket ska vara förberett. Kommer blogga och vlogga regelbundet här nerifrån så stay tuned! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman