Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SOMMARSALLAD (VEGAN) – RECEPT

IMG_9218.JPGIMG_9217.JPG

Jag älskar tillsagda mat men nu när det börjar bli varmt ute så är det så nice med en fräsch sallad! Här kommer recept på en god, nyttig och snabb rödbetsallad som passar perfekt som lunch. Jag äter min med bröd eller knäckebröd med hummus på. MUMS!

RECEPT SOMMARSALLAD

Ingredienser: 
• 250g kokta rödbetor
• Tomat
• Paprika
• Baby spenat
• Färsk basilika
• 1 avokado
• Pressad citron och örtsalt

Gör så här: Skär upp önskad mängd av allt och snåla inte med basilikan. Pressa 1/2 citron över och krydda med örtsalt. Ät tillsammans med ditt favoritbröd med hummus på.

Läs också:
• Vegansk dressing/sås
• Råris med linsröra och mangosallad

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Ida! Är alla dina recept nyttiga? Och vet du hur mycket kalorier eller kolhydrater du brukar ha i dina olika maträtter? Och om du har möjlighten skulle du kunna skriva näringsinnehåll?

  Ellen Tengström 2016-06-11 15:37:55
  Svara
 • Ser supergott ut!

  Sofie Sellén 2016-06-09 16:31:00 http://sofiesellen.se
  Svara
 • Mums!! Har sån här raw vegansk fetaost hemma http://rawvegan.se/raw-food-fetaost/ som jag ska testa att servera till istället för avokado 🙂 tack för tipset!

  Victoria 2016-06-08 08:03:41 http://rawvegan.se
  Svara
 • Hej Ida! Tack för att du är du och förmedlar din livsstil med kost och träning för jag har lärt mig så otroligt mycket! Jag blir motiverad till att fortsätta förändra och förbättra min kost hela tiden och när jag behöver bli inspirerad går jag in på din blogg!

  Jag har en fråga som jag känner på mig att du kan ge mig ett one hell of an answer på 😀 Jag har precis börjat (lite mer än en vecka) ”mäta” mitt kostintag genom en app som mäter kalorier, näringsämnen och makronäringsämnen.. Det visar sig att jag äter för lite fett i min kost och mer av kolhydrater och mindre protein än vad jag trott. Jag vill lägga till mer ”nyttiga” fetter i min kost för att balansera det hela.. Men det står still efter avokado, kokosolja och naturella nötter. Har du tips på nyttiga fetter att inkludera i kosten? 🙂

  Helen 2016-06-08 01:42:10
  Svara
  • Svar på Helens kommentar.

   Ett perfekt sätt är att woka grönsaker i mycket olja, gärna kokosolja eller rapsolja (rapsoljan är mycket rik på omega-3) och sen när woken är klar kan du antingen slå över kokosmjölk eller en skvätt olja till 😉 Blir SUPERGOTT eftersom den höga fetthalten är en smakbärare.

   FIT by Emma Hå 2016-06-08 10:47:50 http://fitbyemmaha.com
   Svara
 • Åh goootttt!!

  Sofie 2016-06-07 18:15:11 http://www.devote.se/sofiegabrielsson
  Svara
 • Åh ser jättegott ut!?
  Jag har en fråga, men först vill jag bara säga att du är bäst! Du är så bra på att förmedla bra energi och pepp 😛
  I alla fall, jag skulle vilja gå upp i vikt lite då det är hälsosammare för mig – men jag vill ju fortfarande vara snygg osv om du förstår vad jag menar. Jag vill gå upp ca 3 kg. Det svåra är att jag vill gärna äta så mycket vegansk som möjligt då jag inte tycker om hur djur behandlas i den industrin. Så Ida, har du några förslag på hur jag ska göra för att gå upp på vegansk kost? Jag tränar ca 3 gr i veckan.

  Just det.. En till fråga!?
  Hur får du i dig det proteinet du behöver när du tränar? Jag är rädd för att man inte får i sig tillräckligt nämligen..
  Ha det så bra i Thailand!!

  Molly 2016-06-07 16:32:31
  Svara
  • Svar på Mollys kommentar.

   Hej Molly! Ett tips är att bara äta extra stora portioner och gärna äta mer fettrik mat som ex nötter (jordnötssmör är toppen!!), frön och frukt som avokado. Lycka till! ❤️

   Mirjam 2016-06-07 19:26:08
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt