Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPO

IMG_9423.PNGIMG_9421.PNGIMG_9422.PNG

#WARGPOWER

God morgon mina fina underbara vänner! Här komne mina favoriter ur veckans #wargpower. Det är så härligt att se att ni fått sommarkänslor och börjat ta er ut i naturen för att träna. Blev sååå lycklig igår när jag kollade igenom taggen. Kan liksom inte fatta att det faktiskt nu är sommar?! Wohoo. Dock så försvann värmen igår här i Stockholm men det gör mig inte så mycket då det är 2 dagar kvar tills jag drar till Thailand. Woop!

Idag kommer en gymvlogg upp på min youtube HÄR, med lite inspiration på rygg- och bålövningar så missa inte det. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej!
  Hur ofta borde man äta för att må bra? Jag tror att jag äter alldeles för lite idag för blir alltid sugen på godis mitt på dagen och på kvällen. Men när jag har ätit middag så är jag mätt. Men kan bli hungrig efter en timme eller två..

  Linnea 2016-06-05 20:38:00
  Svara
 • Vilken smoothiemaskin använder du? Alla jag haft har gått sönder så använder mixerstav nu men gör smoothie nästan varje dag så vill ha en grym mixer. Funderar även på att testa banangrejen. Är vuxen och är nyfiken ?? smal men alltid svullen mage.

  Iz 2016-06-05 16:32:16 http://berikas.blogg.se
  Svara
 • What a good inspiration!! thanks for sharing 🙂

  www.lacaleya.com

  La Caleya 2016-06-05 11:01:25 http://lacaleya.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind