Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ÖKAD LUST

ökad-lust

Potent man – HÄR // Potent kvinna – HÄR

Du som har bra koll på kroppen och tillskott m.m. har du tips på bra kosttillskott? Behöver speciellt tips på tillskott som ger mer lust(hos män). Du är grym på blogg och Youtube

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar. Det finns massa bra kosttillskott men frågan är bara vad du är ute efter och behöver? De tillskotten som jag tycker passar i stort sett alla är

–> Spirulina och –> Chlorella innehåller alla vitaminer, mineraler, aminosyror mm som en människa behöver och fungerar ungefär som en multivitamin/mineral fast ännu bättre. De hjälper också kroppen att rensas på gifter.

–> D-vitamin har många svenskar brist på under vinterhalvåret då solen är främsta källan. jag brukar ta tillskott på det mellan september och maj.

–> MSM är grymt på så många vis. De effekter jag märker mest av är att min mage fungerar bättre och mitt hår och naglar växer snabbare. Sedan sägs det vara väldigt hjälpsamt för dem som har problem med lederna.

När det kommer till lust så har vi faktist 2 tillskott som heter –> Potent kvinna och –> Potent man som ska vara till för just ökad lust. Har själv inte testat dem men gör du det får du gärna berättade om de funkade 🙂

(Inlägg i samarbete med  min egen webshop)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! Jag är bara genuint nyfiken när det kommer till det jag vill fråga. Du har ju pratat lite om Freelee the banana girl och jag undrar vad du har för åsikt om att hon gör videos om andra och pratar illa om dem för att de inte är veganer. Jag tycker själv att det är respektlöst att hoppa på andra och inte visa respekt för andras val. Jag är själv vegetarian och äter mycket veganskt och jag tycker absolut att det skulle vara bättre om alla åt mer vegetariskt och veganskt, men att hoppa på andra anser jag bara leda till att de känner mer förakt och därför inte vill äta mer växtbaserat. Att Freelee förespråkar dieten är super bra men de personliga angreppen, vad tycker du om dem? Kram!

  Hannah 2016-06-02 13:10:38
  Svara
 • Hej Ida,
  Vet du något om tävlingen som glossybox hade tillsammans med dig? Hittar inget angående vinnaren 🙁

  Sandra 2016-06-02 08:54:57
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind