Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNING – BEN OCH RUMPA

IMG_8781.JPGIMG_8780.JPGIMG_8784.JPGIMG_8781.JPGIMG_8786.JPGIMG_8788.JPG

(Reklamlänkar)
Tights – HÄR // Top – HÄR // Skor – HÄR 

Hej mina älsklingar! I fredag var jag och körde lite fredagsfys och det blev ett svettigt pass för ben och rumpa. Hade på mig mina nya kläder från Adidas och jag älskar dem, speciellt tightsen! Har länkat dem ovan. Men i alla fall här kommer  träningspasset.

Uppvärmning: 15 min power walk 15% lutning

10 benpress X 6
10/sida utfall i smith X 4
10 benspark X 3
10/sida enbens benpress X 3
10 squats i abduktor X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Duktiga du!

  Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma 2016-05-29 22:14:48 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Hej Ida! Du är en sådan inspirationskälla!! Jag har börjat träna på gym vilket jag länge har velat. Jag har ett mål, det är att få smalare ben/lår. Men jag vet inte riktigt hur jag ska träna, vad för övningar jag ska göra för att få det resultat jag vill ha.. Har du några tips & trix?

  Michaela 2016-05-29 16:58:16
  Svara
 • ag har precis börjat träna för ngn månad sedan…kör styrke och konditionträning. Jag har gått ner lite men ej så som jag trott. Det jag undrar över är kosten. Jag håller mig strikt i veckorna(äter protein,kolhydrat o fett). Ligger på underskott för att gå ner.(noterar i lifesum så gott jag kan) Men på helgen har jag unnat mig godis och lite extra (lö). Det jag undrar över är om sockret då istället ställer till det för mig? Borde jag vara strikt hela veckan och utesluta socker? Eller ska jag också utesluta kolhydrater i veckorna (lchf) för jag har läst en del att kolhydrater stimulerar insulin och även därmed fettlagringen. Suck. Känns som man vet för lite….

  Vici 2016-05-29 16:14:46
  Svara
 • Hej Ida!
  Din blogg är grym och din podd som du gör med Victor är super duper bra!
  Jag har länge funderat på att bli vegetarian. Denna vecka provade jag och nu har jag på senaste tiden känt mig lite yr då och då. Jag funderar på vad det kan bero på. Om det är att jag inte har fått i mig viktiga saker, som man får av kött. Eller om jag har glömt något att tänka på när man äter vegetarisk kost. Jag är som sagt ny med detta, och frågar om du har några bra tips på kost och andra saker man kan tänka på.
  Tack för en underbar blogg!

  Hanna Moqvist 2016-05-29 14:18:22
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är 15 år och tränar på gym ca 4 gånger i veckan. Äter i princip aldrig sötsaker i veckorna utan bara på helgen. Jag ser definitivt skillnad på min kropp nu om man jämför med för ett år sedan. När jag spänner magen känner jag tydligt starka magmuskler men de syns inte. Har alltså fett utanpå som gör att man inte ser dem. Vilken typ av träning borde man satsa på? Eller handlar det bara om att fortsätta som jag gör nu? Älskar din blogg, kram!

  Anna 2016-05-29 13:14:39
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Har samma problem, magen är superhård när jag spänner men underhudsfettet under naveln gömmer magmusklerna ?

   Lina 2016-05-30 08:33:58
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind