Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VITA TÄNDER

Idawarg_blogg_1

Hej mina fina hjärtan! Nu när jag har tandställning både uppe och nere är det så viktigt för mig att sköta mina tänder då det blir svårare att rengöra. Jag älskar verkligen att känna mig fräsch i munnen och att ha vita tänder.

När jag borstar mina tänder använder jag alltid en eltandborste från Oral-B och har nu blivit helt kär i deras nya tandkräm som kommer i 2 steg. Man börjar borsta tänderna som vanligt med Perfection som effektivt tar bort fläckar och ger en fräsch andedräkt. Sedan spottar man ut och bortsar tänderna igen med Whitening Accelerator som hjälper till att hålla och förlänga ett vitt resultat. Ett bra tips till dig som vill ha vita tänder. Puss, I

(Inlägg i samarbete med Oral-B)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Älskar dom!

  Gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma 2016-05-26 23:57:45 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • är de testade på djur?

  Sofia 2016-05-26 21:35:21
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Frågade kunden igår och fick detta svaret…
   At P&G, we believe that eliminating animal testing is the right thing to do. We do not test our products or ingredients on animals anywhere in the world unless required by law. We will continue to develop non-animal alternative tests, and work with regulators around the world to ultimately end testing involving animals. We’ve developed over 50 alternative, non-animal testing methods, and have invested more than $370 million in finding alternatives. We work with leading independent and industry experts in the field of alternatives research, and partner with leading animal protection groups such as the Humane Society of the U.S., to promote alternative research methods and regulatory acceptance of alternatives. P&G scientists invented the first non-animal alternative method for skin allergy testing, which was recently approved from authorities. This method marks a milestone in eliminating the need for animal testing. For many years, scientists around the world have used test tube experiments to mimic certain safety effects. However, these experiments often falsely indicate a risk where there is none. Led by P&G scientists, a group of experts developed skin models which allow much more accurate use of non-animal alternative methods.

   idawarg 2016-05-27 08:46:04
   Svara
 • Jag har letat efter den där tandkrämen sen Helen Torsgården tipsade om den för typ 3 månader sen! Nu har jag sett reklam på tvn för den, men kan fortfarande inte hitta den i butik. 🙁

  Therese 2016-05-26 09:22:46
  Svara
 • Vart kan man köpa dom tandkrämerna? 🙂

  Johanna 2016-05-26 08:45:06
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind