Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSPASS FÖR BEN & RYGG

traning-ben-rygg

God morgon mina hjärtan! Här kommer en vlogg från gymmet där jag visar ett helt träningspass för ben och rygg + stretch. Jag utmanar er att testa någon (eller alla om man vill) av övningarna i veckan som kommer.

Övningar: benpress, enbenspress, lårcurl, squats i abduktor maskin, benspark, enarms latsdrag, rotation, rygglyft med viktplatta.

Stretch: 3 x rumpa, utsida lår, insida lår.

Glöm inte att tagga era träningsbilder med #wargpower på insagram. SÅ vilka är på veckans utmaning? NU KÖR VI!!!’

Kolla videon HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Jag skulle verkligen behöva din hjälp och få lite tips angående träning. Jag är 18 år gammal och väldigt smal. Jag trivs inte speciellt mycket i min kropp och tycker det är lite jobbigt att alltid vara den smalaste tjejen bland vänner, i klassen och ja, nästan överallt. Jag äter precis så som man ska, 4 gånger om dagen. Ibland nyttigt och ibland onyttigt….Jag vill få större rumpa och lår och tänkte om du kunde ge mig lite tips till hur jag skulle kunna gå tillväga. Oftast när jag söker på nätet hur man ska kunna bygga muskler osv så utgår alltid dessa sidor från att man vill gå ner i vikt. Där av så tycker jag det är så himla svårt hur jag ska kunna göra då jag endast vill bygga muskler för att bli större. Allt fett jag äter sätter sig inte alls på ben och rumpa så jag antar att styrketräning är det som behövs för att bli större? Jag gymmar inte utan har nu under några veckors tid börjat träna till videos hemma. Så hur ofta ska man träna och hur länge? Ska man lägga till vikt? Och isåfall vad kan man använda för vikter i och med att jag tränar hemma? Hur lång tid tar det innan man ser något resultat? Skulle bli så himla tacksam om du skulle kunna hjälpa mig med detta. Vet inte vart jag ska vända mig riktigt men vill verkligen få en förändring då jag inte trivs i min kropp alls just nu. Kram

  Ida 2016-05-24 20:09:14
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga om hur din matekonomi ser ut? Dvs. hur mycket spenderar du på mat/månad och även på tillskott/månad? (Gör ett arbete om detta i skolan)
  Tacksam för svar! (:

  Hanna 2016-05-23 13:25:36
  Svara
 • I don’t understand swedish but it seems amazing this smoothie! haha

  www.lacaleya.com

  La Caleya 2016-05-23 10:20:49 http://lacaleya.com
  Svara
 • Hej Ida!

  Jag är 15 år och har precis skaffat gymkort. Jag gillar verkligen att gå till gymmet och träna. Hur ofta tycker du att jag ska träna styrka på gymmet och hur lång tid borde jag bila emellan varje pass?

  Btw din blogg och youtube är så sjukt bra!
  Kram

  S 2016-05-23 07:31:21
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind