Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGS FÖR EVENT

IMG_8281.JPG

God morgon mina hjärtan! Banandetoxen är slut och nu är det blandad vegansk kost som gäller för att få i sig all näring mm som kroppen behöver. Men det har verkligen varit spännande dagar och har ytterligare skapat mig erfarenhet om min kropp. Tänkte göra ett sammanfattande inlägg om det där jag berättar ärligt vad som var bra och dåligt mm. Har ni några frågor ni vill att jag ska ta med så ställ dem nedan.

Nu ska jag packa ihop lite grejer för att åka iväg till ett spa för event över natten. Vi ska träna, yoga, få massage, umgås och äta god mat. Ska bli såååå skönt och jag är taggad på en vegansk sushi lunch nu! 🙂 Recept på choklad/bananglassen kommer upp senare idag. Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej! Vill först och främst säga att jag älskar din blogg och du har inspirerat mig så mycket till att bli mer uppmärksam på vad jag äter och även äntligen bli av med mitt sockerberoende, och jag har aldrig mått bättre än jag gör nu, så tack!

  Men jag är lite sugen att prova en banan detox, men min fråga är om du tränade som vanligt under tiden och om du förberedde kroppen något innan du började?

  Tack på förhand!

  Emma 2016-05-20 01:51:52
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar hur det gick att träna under detoxen? Och är det något du rekommenderar?

  Beatrice 2016-05-19 18:54:12
  Svara
 • Vill bara säga att ja tycker jättemycket om din blogg, så personlig och snygg med grymma inlägg! Cred till dig asså, du skriver jättebra! ​

  Hilda 2016-05-19 11:56:44 http://nouw.com/hildasundler
  Svara
 • Hej! Jag undrar varför man kör bananadetroxen och hur det påvärkade din kropp eftersom du inte fick i dig alla näringsämnena som kroppen behöver.

  Julia 2016-05-19 11:50:15
  Svara
 • Hej, Jag undrar om du gick ner i vikt eller upp av banandetoxen ?

  Kristina 2016-05-19 10:34:36
  Svara
 • Hade banandetoxen någon påverkan på hyn? Jag får lätt finnar och är därför nyfiken på om detoxen kan ha någon effekt på det.
  Jag undrar var man kan läsa mer om hur man ska gå tillväga med detoxen? Vad är tillåtet att äta/dricka mer än banan (såg att du blandade i spenat i smoothies och kryddade bananglassen med kakao och kanel t.ex).
  Jättespännande experiment, tack för att du tog med oss på din banana island resa <3 Kram!

  Malin 2016-05-19 10:26:26
  Svara
 • Hej! Jag undrar hur mycket banandetoxen kostade, för bananer blir ju ganska dyrt i längden hehe. Kram

  Moa 2016-05-19 08:49:30
  Svara
 • Hej Ida! Om jag minns rätt så gjorde du något test för att kolla vilka livsmedel du var överkänslig mot och inte tålde, vad hette det testet och gjorde du det på vårdcentralen?
  Kramis

  Elsa 2016-05-19 08:35:23
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Testet heter Imupro och gjorde det via min naturläkare men går att beställa via nätet. Då får du remiss till en vårdcentral som tar blodprover som sedan skickas till Tyskland. Googla på Imupro 🙂 Kram

   idawarg 2016-05-22 09:39:54
   Svara
 • Hej Ida!
  Vill först och främst tacka för en underbar blogg och jag ÄLSKAR verkligen din youtube-kanal! Så, tack!

  Jag tycker att du har en sån otroligt sund och bra inställning till kost och träning. Därför hade det varit fantastiskt roligt att få höra din åsikt om detta.

  Det är nämligen så att jag är extremt sockerberoende. Alltså extremt. Det kan inte gå en dag utan att jag trycker i mig socker, oftast i form av choklad. Att vara utan socker i form av pasta, bröd och dylikt är inga problem, utan det är framförallt chokladen. Jag har försökt så många gånger att avgifta mig, men faller ALLTID tillbaka. Och innan intaget har jag ett begär som inte går att hantera, men efter intaget så får jag en fruktansvärd ångest. Riktigt ond cirkel.
  Hittade häromdagen en sida på google där det är några personer som skriver och pratar om just sockerberoende. De menar på att det inte bara handlar om sockret, utan att man har lätt för att få beroenden för i princip vad som helst. Alltså om man på riktigt är sockerberoende så är det lika svårt att bli avgiftad som till exempel med alkohol, drooger och dylikt. Jag själv känner igen mig i det och känner bara en hopplöshet angående det. Jag vill bara kunna sluta tvärt men tydligen är det en lång väg att gå och det krävs en hel livsstilsförändring. Jag kan helt klart tänka mig att utesluta socker ur mitt liv, bara jag kan lyckas ta mig över den evigt stora tröskeln med att bli av med mitt beroende. Vill bara börja må bra. Jag HATAR min kropp, men det handlar inte bara om det utan även om att jag är konstant trött, energilös, illamående och framförallt så trött på att känna att man bara MÅSTE ha nånting..

  Jag länkar här där jag hittade den information. Hade varit så kul att höra dina åsikter om sockerberoende och om du tycker att det låter vettigt.
  http://nosugaradded.se/hur-paverkas-vi-av-socker/

  Kram Angelica

  Angelica H 2016-05-19 08:05:39
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt