Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GRÖN SMOOTHIE BOWL – RECEPT

IMG_8169.JPGIMG_8171.JPGIMG_8170.JPG

God lunch mina hjärtan! Hoppas ni mår tipptopp! Här kommer ett supergott recept på en smoothie bowl som passar perfekt både till frukost lunch eller mellis. Älskar verkligen kombinationen av mango och äpple och älskar att äta den som en bowl med topping. Förutom att det är gott så startar även tuggandet igång matsmältningen redan i munnen så även om ni dricker smoothien så är det bra att tugga den.

Ingredienser: 
• 250g mango
• 1 äpple
• spenat
Spirulina
• 1 skopa hampaprotein
• vatten

Gör så här: Mixa ihop och toppa med skivad banan, musli och gojibär.

Erbjudande! – Köper du hampaprotein och spirulina så får du just nu en gratis burk chiafrön på köpet. Kolla in erbjudandet –> HÄR!

Läs också:
• Glutenfria chokladmuffins
Chokladbollar
Chiapudding choklad 

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej 🙂
  Receptet på smoothien såg jättegod ut, hur mycket är en ”skopa” hampaprotein? 1dl, 1/2 dl? 🙂 kram

  Frida 2016-05-18 22:17:02
  Svara
 • Åh va spännande! Kan du inte lägga upp fler recept nu när du kör banan Island? 😀

  Thea 2016-05-18 18:08:44
  Svara
 • Hejsan! Jag har en fundering. Det är ju så att mat med nyckelhålet på är nyttigare/hälsosammare, men är all mat med nyckelhålet nyttig? För när jag kollade på bröd och flingor bland annat, så var det några sorter med nyckelhålet på men det stod att det var socker i, så jag undrar om det fortfarande är nyttigt?

  Sedan är det så att jag verkligen behöver bli smalare, för min mage ser ut som om jag är gravid och kan inte ha tighta tröjor p.g.a det, ja alltså det är en massa fett på min mage som sitter där.. Usch vad hemskt ska du veta! Sedan är mina lår rätt jobbiga, bara klibbar ihop sig typ. Så de behöver jag få mindre också. Vad borde jag äta för mat och vad ska jag träna för något? Och hur mycket tror du? Har nyligen kommit ifrån en jättedålig livsstil som var hemsk och blir äcklad av. Vikten spelar ingen roll för mig, utan jag vill bli av med mage och lår.
  Har ej tillgång till gym då det kostar för mycket, men däremot kan jag kanske skaffa hem lite träningsgrejer som inte är allt för dyra isåfall.

  Hoppas du kan hjälpa mig! Vet inte vad jag ska göra åt min kropp, för det är inte kul att se gravid ut med min feta mage.. Kom bara inte och säg att jag inte behöver ändra på det o.s.v. för du vet inte hur det känns för mig. Det är inte precis farligt att få bort mage och lår.. Jag är inte direkt överviktig, men är somsagt mage o lår som är problemet..

  Kram, och tack för en bra blogg och instagram <3

  M 2016-05-17 23:22:12
  Svara
 • Hej Ida!! Först och främst vill jag bara säga att läsa din blogg, kolla dina vloggar, lyssna på din och victors podd får mig att slappna av från all stress runt omkring, tack för att du säger så vettiga saker haha ;).

  Min fråga är, jag är alltid jättestressad över min träning och kosten. Misslyckas jag med något av det blir jag jätte ledsen nästan påväg till att bli deprimerad, men det försvinner när jag lyckats igen. Jag är snart 18 år och det har smugit sig fram med tiden sedan jag började träna dvs sen jag var 16 år. Har du något tips för att lyckas ”stressa ner” tärningshetsen?

  Kram

  Maria 2016-05-17 22:57:54
  Svara
 • Ida, det vore jättekul om du kunde tipsa om typ ”billiga” smoothies. Jag som är student känner att det är väldigt saftigt att använda ett helt paket mango i min smoothie varje eftermiddag. Skulle gärna vilja testa typ spirulina från welloteket så kan inte du tipsa om lite enkla smoothies som man kan göra med spirulina fast inte med jättedyra ingredienser? 🙂 Kram från en som älskaaar din blogg men lite extra mycket din youtubekanal, dina vloggar är grymma!

  Rebecka 2016-05-17 20:03:23
  Svara
  • Svar på Rebeckas kommentar.

   Håller med Rebecka! Har också funderat på att köpa hem spirulina, men ibland känns det som om man måste ha rätt dyra ingredienser för att få det supergott. Så gärna tips på det 😀

   Lovisa 2016-05-17 20:10:02
   Svara
 • Bästa Ida! Först, fasen så kul att följa dig på snap! Jag tycker inte jättemycket om vloggar (tyvärr :'( gillar att läsa mer) men snap är alldeles lagom!

  Detta måste vara din mest vanliga fråga du får men, tips på viktnedgång? Jag väger runt 68 mot mina 165cm, jag som alltid som ung varit väldigt naturligt smal och liten börjar känna mig.. Obekväm och klumpig. Inte roligt. Jag älskar mat. Gärna nyttig, gärna vego men jag gillar också att unna mig godare rätter. Gillar inte desserter o fika så mycket så de typiska småätandet finns inte; blir ofta frukt eller lite fil med egengjord müsli. Gillar att LAGA MAT. Jag ogillar tråkig träning. Mycket. Jag tror att jag är rätt lat, då jag tidigare i livet inte behövt röra på mig pga vikten (men som tonåring höll jag ändå på med 3 sporter samtidigt). Träning som jag gillar är främst Box och bodypump, men jag försöker göra mer cardio även om jag tycker det är så tråkigt. Jag kan ibland träna 3-4 gånger på en vecka och tycka det är kul men sen blir jag ALLTID sjuk och efter det tar det alltid flera veckor innan jag ger det ett försök igen.
  Ingen kontinuerlig träning och ibland slarv med maten. Vad ska man göra, tips på motivation? Bör man ta något kosttillskott?

  Skulle egentligen bara vilja bli av med några bekvämlighetskilon och känna att jag har en stark och energisk kropp! Sen vet jag att jag blir så mycket piggare i huvudet och klarar mer i skolan.

  Aaa svara om du orkar! puss på dig!

  Lovisa 2016-05-17 19:02:56
  Svara
  • Svar på Lovisas kommentar.

   Tillägg; det mesta med vikten har skett sen jag började plugga för 3 år sedan. Det har blivit en hel del fest och alkohol… Det senaste året så går jag kanske ut ordentligt (vin och öl) varann eller var tredje vecka (en rätt bra förbättring ändå sen tidigare) och sen också middag med vin typ en gång varje vecka. Det kombinerat med bristande träning och pasta cravings är väl den största boven..

   Lovisa 2016-05-17 19:10:38
   Svara
 • Jag har ätit chlorellatabletterna från holistic nu i ca en vecka, började med 2 om dagen och tar det även nu, men har fått världens kaosmage haha. Tycker du jag ska börja trappa upp trots biverkningar?

  Mica 2016-05-17 17:56:53
  Svara
  • Svar på Micas kommentar.

   Hej Mica! Ja magen kan kaosa de första veckorna. Håll samma dos tills det blivit lite mer stabilt 🙂 Kramis

   idawarg 2016-05-19 09:42:29
   Svara
 • Hej Ida, såg att du hade gjort egen glass, vad är receptet på den?

  Amy 2016-05-17 16:31:12
  Svara
 • Ser gott ut! Hur går det med bananerna?

  http://Erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York 2016-05-17 15:08:08 http://erikalindgren.com
  Svara
 • Hur ser du på ditt dagliga intag av kalium? Enligt Livsmedelsverkets rekomendation dvs 3,1g kalium per dag vilket motsvarar 3100 mg. Då en banan innehåller ca. 358mg, vilket betyder att man Max ska äta ca. 8,6 bananer per dag. Ett långvarigt högt kalium intag kan påverka hjärtfunktionen hos individen med nedsatt njurfunktion. För mycket kalium kan bidra till hjärtstillestånd. Eftersom du bara gör det här i en vecka antar jag att det inte är några som helst problem utan bara en kul grej! Följer din diet och är ytterst intresserad./hälsningar en 15 årig tjej.

  A 2016-05-17 12:42:59
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Ja jag har läst mycket om det och vad som står överallt är att man behöver få i sig 300 bananer på 30sekunder om det ska vara farligt. Jag har inte känt några symptom på för mycket kalium och har ätit ca 25 bananer om dagen. Sedan skulle jag aldrig äta enbart banan för alltid, utan det här är som du säger enbart 5 dagar så tror inte att något drastiskt kommer hända 🙂 Men bra att vara försiktig och medveten och hade jag känt symtom så hade jag slutat 🙂 Kramis

   idawarg 2016-05-17 12:55:38
   Svara
 • När du detoxat färdigt borde du verkligen prova den här veganska linsgrytan! https://www.coop.se/Recept–mat/Recept/b/blossoms-linsgryta/ Sååååå god verkligen!!
  Kram

  Stina 2016-05-17 12:03:23
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind