Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÅ CHIAFRÖN PÅ KÖPET

Pa_kopet2

God morgon mina hjärtan!

Ni får inte missa att vi har ett grymt erbjudande på Welloteket just nu! Köper du spirulina och hampaprotein från Holistic så får du en gratis chiafrö med på köpet. 3 av mina favoritpodukter som används nästan dagligen!

Ni hittar erbjudandet –> HÄR!

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh måste prova det där 🙂

  Cornelia - designer & mamma 2016-05-16 10:34:14 http://cornelianilssonblogg.com
  Svara
 • Hej kompis! Du jag funderar lite på Spirulinan. Jag har använt pulver-formen från hösten fram till nu och ÄLSKAR den! Den gjorde underverk för min mage som var i uppror just då. Jag, som många andra, brukar få en härlig semester-mage och nu till sommaren så ska jag och syrran till Barcelona/Menorca/London och maten är både en bra och mindre bra på såna resor haha
  Så min inlindande fråga är: Fungerar Spirulina-tabletterna lika bra som pulvret? En tablett är så enkelt att ta och om dom fungerar lika bra som pulvret så är det toppen! 😀 Jag ska väl inte sticka under stolen med att pulver-shotten jag tar smakar som en shot med smutsigt vatten haha 😉
  Hoppas att du får en underbar dag och ta hand om dig! <3

  Camilla 2016-05-16 09:59:02 http://camillanorman.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är 14 år och 165 cm lång. Jag väger runt 51 kg och tränar rätt så mycket. En vanlig vecka ser oftast ut så att jag har gympa 2 ggr i skolan, 2-3 träningar med fotbollen och löpning 2 ggr i veckan. Jag spelar även golf 2 ggr i veckan. Tycker verkligen det är jättekul att träna och älskar det. Har även gjort en stor förändring eftersom att jag har gått ner i vikt från 66 kg till 51 kg. Men problemet är nu att jag inte är nöjd med min kropp. Jag får panik om jag skulle råka väga tex 53 kg en dag och vill nästan inte äta något. Äter väldigt sällan sötsaker så det kan inte bero på det. Hemma hos mig äter vi helt vanlig husmanskost men jag själv är väldigt rädd för kolhydrater. För att jag tror jag kommer gå upp i vikt eller bli tjock igen. Men det största problemet är nog att jag har varit sjuk 7 ggr detta år i allt från spysjuka, till 40 graders feber osv. Vilket inte är kul. Mamma och pappa är jätteroliga för mig och tror att jag äter för lite mat och har näringsbrist. Även kompisar och släkt har reagerat. Mamma vill ta med mig till en dietist men jag känner att jag vill försöka klara detta själv först men annars får jag väl gå dit. Jag och mamma har en jättebra relation så det är inga problem att prata med henne om detta hon är bara orolig och jag med. Jag vill ju inte vara sjuk hela tiden och missa träningar och skolan.

  Tror du att det beror på att jag äter för lite när jag tränar så mycket att det är därför jag blir sjuk eller vad tror du?
  Kan du även skriva lite hur mycket av varje jag ska äta?
  Eller om det är bra som jag gör…

  Vore snällt om du vill ta lite av din tid och svara på denna fråga
  Kram Emma

  Emma 2016-05-16 09:30:29
  Svara
 • Hej Ida! Jag har väldigt svårt för att veta hur jag ska träna rygg och bröst på gymmet! Skulle du kunna visa några övningar för hela ryggen (både övres undre) och bröstet? Kram!

  Emilia 2016-05-16 08:34:56
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind