Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MISSADE

lactovitalis-pro

Hjärtan jag skrev ju om nya Lactovitalis här om dagen och att ni mina läsare nu får 10% rabatt på den i 1 vecka. Glömde dock skriva att ni måste ange rabattkoden wargpower när ni köper den. Så SORRY för det men nu vet ni.

Skriv in wargpower när ni shoppar HÄR så får ni 10% rabatt fram till 20 maj ♥ 

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh, jag bara måste säga att jag älskar naglarna! De verkar vara i perfekt form och längd! Jag testade att göra en gång men då gjorde de dem så långa så jag kände mig nästan handikappad… Färgen du hade var också så fin, neutral men ändå vacker! 😀

  Emilia 2016-05-14 10:23:31
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej på 13 år, som länge funderat på att bli vegetarian. Grejen är dock, att jag fortfarande bor hemma (ofc), och mina föräldrar lagar maten. Dessutom tycker inte pappa att jag ska bli vegetarian.. Jag vill bli vegetarian, då jag tycker det är fel att föda upp djur, endast för att egoistiskt döda dom. Jag får som en klump i magen varje gång jag tänker på hur köttet ”blir till”.
  Har du tips hur jag ska gå till väga, och var jag ska starta? Tacksam för svar! 🙂

  Adina 2016-05-13 20:22:55
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag älskar att träna, men jag känner mig typ så konstig när jag tränar, alltså det känns som att någon kollar på mig och skrattar på mig. Och i skolan så vågar jag inte göra övningarna på idrotten ordentligt, eftersom det känns som att någon tittar på mig. Detta gör så att jag vääääldigt sällan tränar, även fast jag tycker att det är roligt. Har du några tips?

  Loveuu 2016-05-13 20:15:50
  Svara
 • Snälla Ida jag skulle uppskatta det så mycket om du kunde svara på mitt mejl angående tips på naturläkare i Stockholm… Så fort du har tid! 🙂

  Eller är det kanske någon läsare här som kan rekommendera någon naturläkare i Stockholmsområdet?

  Puss och kram

  Linnea 2016-05-13 18:12:30
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind