Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BENTRÄNING

IMG_8005.JPGIMG_8004-0.jpgIMG_8003.JPGhamstring-7

Mina kläder (AdLinks): Linne – HÄR // Tights – HÄR // Skor – HÄR

God morgon mina hjärtan! I onsdags var jag och hälsade på Alexandra och hennes lilla hund Loki. Försökte fota honom men det är inte lätt att vara still när man är 4 månader. Haha. Vi pratade typ 1,5 timme innan vi började så när vi väl satte igång och träna så blev jag så hungrig att jag var tvungen att köra superset för att bli klar fort så jag kunde åka hem och äta. Haha. Inte lätt! Blev ett lätt, kort pass och ni kan se det nedan.

Nu ska jag iväg och sätta i tandställning på överkäken och sedan iväg på möten. Ska bla. kolla på en eventuell lokal till Welloteket. Wohoo håll tummarna för vi behöver verkligen en! Puss, I

5 front squats X 3
Superset 1: 10 bulgariska utfall + 10 benpress X 3
Superset 2: 10 stående lårcurl + 10 rygglyft X 3

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Grymt! Och så söt liten vovve ?

  http://Erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York 2016-05-13 14:39:11 http://erikalindgren.com
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en tjej på 30 år (hoppas jag inte är äldst haha!) som älskar din vlog! Har hittat till den nyligen och är fast och kollar massa gamla klipp varje kväll, du inspirerar så -tack!

  Det skulle vara såå kul om vi fick en liten tur i er lägenhet där vi fick se eran fina inredning som man skymtar i videosarna, jag gillar det jag ser!

  KRAM på dig

  Sandra 2016-05-13 11:09:19
  Svara
  • Svar på Sandras kommentar.

   Hej fina du och tack snälla! Haha du är lika ung som mig och jag kan garantera att vi inte är äldst 🙂 Vad kul att du hittat mina vloggar. jag har faktiskt en hel video med apartment tour som du kan se här https://www.youtube.com/watch?v=Men41g_GhSI 🙂 <3 Kramis

   idawarg 2016-05-13 15:32:03
   Svara
 • Jag tycker att det är skönt att någon gång då och då köra korta och effektiva pass.

  Hanna - Pilates och träningstokig 2016-05-13 10:18:13 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hoppas det går fint med lokalen och tandställningen! 🙂

  Nu ska jag köra din ”butt killer workout” med vikter i vissa av övningar. Minst fyra varv tänkte jag göra och lite stretchövningar! 🙂

  Caroline 2016-05-13 10:02:24 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
 • Hej!
  Jag gillar verkligen frukt och skulle enkelt kunna klämma i mig 4 om inte fler frukter per dag. Har aldrig riktigt tänkt på att det skulle kunna bidra till något negativt förens den senaste tiden, då många påstår att sockret man får i sig av frukten påverkar oss negativt. Då jag tycker du är väldigt kunnig inom träning och hälsa skulle det vara intressant att höra din åsikt angående frukt. Hur många frukter tycker du man kan äta per dag osv?
  Tacksam för svar.

  ann 2016-05-13 09:08:51
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga till dig som är utbildad personlig tränare. jag har gått ner 8 kilo, detta är gjort under ganska lång tid. Har vägt 86 som mest och väger nu 78-79 kilo. Mitt problem är att jag kommer inte under denna siffra. Jag har inte hittat till gymmet än men äter nyttigt och promenerar/joggar en del. Har även testat att räkna kalorier men utan resultat. Har ungefär 19 kilo kvar att gå ner och det får lov att ta tid så länge jag ser resultat. Vad ska jag göra för att kicka igång viktnedgången igen? Vad är det vanligaste felet man gör? Tacksam för svar.

  N 2016-05-13 07:26:46
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt