Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA FAVORITBLOGGAR?

IMG_7432-0.png

Jag undrar vilka bloggar du har som du läser och inspireras av?

SVAR: Mycket bra fråga som fick mig att tänka efter och komma på att jag inte läser en enda blogg. Jag har alltid varit dålig på att följa bloggar då jag inte hittat någon i min smak. Jag gillar lite mer nördiga grejer som handlar om kost och hälsa och googlar istället runt på olika ämnen som intresserar mig och läser böcker för att lära mig mer. Just nu läser jag en bok om hälsa som heter ”The Okinawian diet”. Människorna i Okinawia har tydligen överlägset bäst hälsa i hela världen och det intresserar mig att få veta hur deras livsstil ser ut. Har nyss börjat läsa så kan inte säga så mycket men hittills har det varit mycket intressant läsning.

Sedan kollar jag även på mycket youtubeklipp då jag också söker på de ämnena som jag är intresserad av. Just nu kollar jag på många veganer för att få inspiration till min veganska kost + att jag kollar på flera amerikanska naturläkare.

Några tips är: Rawvana, Freelee the banana girl, Dr Mark Hyman, Unnatural Vegan, The Vegan Corner mm.

Men är det någon som har en favoritblogg eller youtubelkanal ni tycker jag ska kolla in så snälla säg till! Vill hitta fler favoriter 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Bananablondie108 og High Carb Hannah !

  katrine 2016-05-06 23:11:40
  Svara
 • Bonnyrebecca, NaturallyStefanie hon är mycket för styrketräning också, Nina and Randa. Bästa veganska youtubers förutom Freelee

  Nathalie 2016-05-05 22:34:42
  Svara
 • Hej!
  Det skulle vara jätteintressant och veta vad du egentligen tycker om dieter som te.x. Freelees? Att hon starkt förespråkar HCLF dieter som resulterar i enorma mängder socker och minimala mängder fett. Det är vetenskapligt bevisat att det inte är hälsosamt att äta sådana enorma mängder bananer och kokossocker varje dag då det innebär en enorm mängd socker. Jag är absolut inte rädd att få i mig mycket frukt och äter nog minst 4-5 frukter om dagen. Men att äta 10 bananer i en smoothie med 1,5 kilo dadlar och massa kokossocker kan omöjligt vara bra för kroppen. Och att endast äta en avokado på en vecka i fettmängd är alldeles för lite. Vad hände med 50 procent kolhydrater, 25 % protein och 25 % fett?
  Det hade verkligen varit otroligt intressant om du skrev om dina åsikter i frågan då det är en otroligt intressant debatt.
  Hoppas på svar! KRAM 😀

  Viktoria 2016-05-05 10:58:00
  Svara
 • Hej,

  Kommer du någonsin äta kött igen? Om nej, varför inte? (jag vet att det är fel att äta kött)

  Elinor 2016-05-04 17:46:54
  Svara
  • Svar på Elinors kommentar.

   Pfff, är du ur vettet? Varför skulle hon göra det? Att vara vegan är en självklarhet.

   Alice 2016-05-05 23:21:21
   Svara
   • Svar på Alices kommentar.

    Asså, kött är nyttigt (innehåller alla essentiella aminosyror, fett och många av de vitaminer och mineraler vi behöver) i lagom mängd, även om det inte är etiskt rätt kan man tycka.

    Elinor 2016-05-05 23:24:42
    Svara
    • Svar på Elinors kommentar.

     Finns veganska alternativ som också innehåller alla essentiella aminosyror såsom quinoa och sojabönor 🙂 Vem vill ha i sig massor av antibiotika, anabola steroider, gifter och annat skit man får från att äta kött? Rött kött orsakar dessutom cancer.

     Charlotta 2016-05-20 09:17:49
     Svara
    • Svar på Elinors kommentar.

     Okej men allt som du får av köttprodukter får du i dig ändå om du äter tillräckligt som vegan. Dessutom så innehåller kött en massa dåligt också så som djurprotein och kolesterol som inte finns i växter. Fett är inte heller nyttigt i så stora mängder, prova läsa The China study eller kolla videoklipp på youtube (t.ex. nutritionfacts.org) för att veta mer!

     Mimmi 2016-05-06 16:38:26
     Svara
 • Hej! Hur äter man veganskt på en budget? Exempelvis som studeranden, det är väldigt svårt att ha råd med dyra tillskott som kan behövas, trots att den mesta maten är billig (bönor, säsongsgrönsaker, rotsaker). Jag har nu som då försökt ha veganska ”dagar”, men börjar snabbt känna mig trött och hängig (brukar då ha nån dag då jag äter ”vanligt” emellan), och jag tror att det beror på att jag har svårt att få ihop pengar att köpa olika tillskott, fast jag äter varierat. Har, förutom maten jag äter, råd med eventuellt 150 kronor över jag kan lägga på tillskott per månad. (för att sätta i perspektiv, en vanlig dag om jag äter veganskt ungefär): typ stor smoothie med nötter/ overnight oats med bär och nötter till frukost, rostade grönsaker/rotfrukter med kikärter, sallad och olivolja till lunch, ”bananglass” med nötsmör till mellis, Lins-grönsakssoppa och frukt till middag, och smoothie/veganpannkakor/ havrebröd med hummus till kvällsmål.

  Elsie 2016-05-04 15:03:27
  Svara
 • 4 månader sockerfri och nytt träningsschema. Kika gärna in! Kan jag så kan du. Att ändra en livsstil är inte enkelt men det går om man vill. Idag berömmer jag mig själv lite extra glöm inte att gör det du också. Säg till dig själv hur jävla bra du är (vi alla är fantastiska och har olika förutsättningar) och jämför dig aldrig med någon annan. http://lizettehult.com/index.php/2016/05/04/traningsschema/

  Lizette 2016-05-04 14:01:35 http://lizettehult.com/
  Svara
 • Tess Begg, också vegan, the vegan couple, youtube 🙂

  Ronja Norlén 2016-05-04 13:18:50 http://www.nouw.com/ronjanorlen
  Svara
 • Hej! Om man nyligen har blivit vegetarian och är väldigt mån om att kroppen ska få i sig allt det nödvändiga, vilka tillskott ska man ta då? Jätteinspirerande blogg också, kram!

  Jenna 2016-05-04 11:34:28
  Svara
 • Åh jag älskar bloggar! Kollar väldigt sällan på youtube, om det inte är något speciellt jag letar efter. Jag tycker generellt att youtubeklippen är ganska dåligt beskrivna, och innehåller mycket tomt babbel. Så tröttnar på dem väldigt fort.

  FIT by Emma Hå 2016-05-04 11:14:36 http://fitbyemmaha.com
  Svara
 • Jag inspireras väldigt mycket av Lookbook.nu! 😀

  www.fbyelin.se

  Elin Hansson 2016-05-04 11:12:14 http://www.fbyelin.se
  Svara
 • På youtube,Just Another Vegan.Bonnyrebecca,Emily Hunt alla veganer! 🙂

  felicia 2016-05-04 10:46:02
  Svara
 • Vad tycker du om C9 Forever?

  Elsa 2016-05-04 08:47:26
  Svara
 • Jag läser knappt bloggar heller, mycket roligare att följa folk på YouTube!:)

  Mikaela 2016-05-04 08:29:49
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind