Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VINN TRÄNINGSRESA TILL THAILAND

IMG_8432-0instagram-ritualsIMG_9462.JPG

God morgon mina hjärtan! Jag har en så galet rolig grej att berätta för er nu! Det är nämligen så att bästa Glossybox som sponsrar träningsresan till Thailand och kommer tävla ut en gratis biljett till någon av er.

SÅ är någon sugen på yoga på terrassen varje morgon, massa träning, god mat, sol, bad och härliga människor så in och tävla –> HÄR nu! Wohoo LYCKA TILL!

Om någon vet att ni verkligen vill ha en plats så kan man självklart boka som vanligt. Dock har vi endast 3 platser kvar nu så lämna i så fall din intresseanmälan –> HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
26kommentarer
 • Wow vilket pris ??

  Eva 2016-05-07 18:16:10
  Svara
 • Först och främst tack för att du är så inspirerande! Hade varit en dröm att få åka på en träningsresa med dig till Thailand och få koppla bort prestationen i träningen som jag har vanligtvis under min träning på Balettakademien och bara få träna för att må bra. Håller tummarna för denna tävling då jag inte har råd att åka själv!

  Sara Larsson 2016-05-07 09:30:04 http://www.noue.com/saraalexandralarsson
  Svara
 • fotbollskläder barcelona tröja barn barcelona tröja barn

  fotbollskläder 2016-05-05 12:57:59 http://www.borringebarnen.se/kontakt/
  Svara
 • Chelsea tröja Real Madrid tröja BVB Borussia Dortmund
  barn tröja

  Svara
 • Fotbollskläder Billiga Fotbollströjor Barn Billiga Matchtröjor

  Svara
 • Det här hade varit lika fett att vinna som min kropp :p gör ett försök. Tjoohoo here I come.

  Cecili6 2016-05-04 20:32:02
  Svara
 • Min kropp har gått igenom de värsta kriserna och krigen som den kan utsättas för. Den har kämpat & överlevt. Den är min hjälte som fortfarande har synliga ärr men även ärr som endast syns på insidan. Det vore underbart att få vinna denna resan…
  Ett fantastiskt pris till en fantastisk kropp som är min
  Wohoooo!!!

  Marie 2016-05-04 06:08:21
  Svara
 • Skulle vara så fantastiskt att få uppleva en sådan resa nu när barnen är stora och klarar sig själva samtidigt en utmaning för mej. Hoppas på god tur från en Åmålstjej på snart 47 år ❤️?

  Lotta Andersson 2016-05-03 22:13:04
  Svara
 • hejhej, jag skulle bli jätteglad om ni kollade in min blogg. Jag bloggar om träning och hälsa och är även utbildad dietist och PT. Ha en bra dag❤️❤️??kram/ nouw.se/barafitness

  clara 2016-05-03 21:15:48 http://nouw.se/barafitness
  Svara
 • Vilken häftig tävling!! Jag hoppas precis som alla andra på att vinna 🙂 Heja heja!

  Liza 2016-05-03 21:06:14
  Svara
 • Åh världens bästa tävling!! Woho! Hoppas på att vinna såklart haha 🙂 Men oavsett, den som vinner kommer vara så lyckligt lottad! ha det fint! /L

  Lovisa 2016-05-03 15:12:37
  Svara
 • Ja jag vill tävla!! 🙂 Så klart vill jag fira att jag fyller 40 ÅR med massor av hälsoinspiration, träning och upplevelser. Min kropp ska ju hålla lika länge till.
  Att få möjlighet att finna lugnet, se kroppens kapacitet och ladda batterierna det är min största önskan just nu!, jag håller tummarna och hoppas!! Tack för en härlig blogg och ett inspirerande instagramkonto!

  Lotta 2016-05-03 15:07:59
  Svara
 • Oh självklart är jag med i tävlingen! Det vore en riktig dröm att få åka till Thailand och träna. Vil gärna utvecklas mer inom yoga och allmänt få fokusera på att bara träna och ha det bra en vecka <3

  amanda 2016-05-03 14:46:42 http://nouw.com/thenewstrongme/
  Svara
 • Jag är med i tävlingen självklart !!! Shit tänk om man kunde få åka med dig på detta !

  camilla 2016-05-03 14:16:19
  Svara
 • Åh, blev SÅ glad när jag såg den här möjligheten att vinna den här träningsresan tillsammans med dig och ett härligt gäng! Hoppas hoppas hoppas nu!!:)

  Emma 2016-05-03 13:48:41
  Svara
 • Kommer resan organiseras nästa år också? Och kan man anmäla sig om man inte är svensk och inte bor i sverige (men pratar och förstår svenska)? Du är min storsta inspiration just nu 🙂 har börjat träna lite lungt och äta bättre sedan jag hittade din blogg/youtube kanal. Fortsätt vara så cool som du är! Kram från Kroatien <3

  andy 2016-05-03 10:11:15
  Svara
  • Svar på andys kommentar.

   Det vet vi inte än. Du kan absolut anmäla dig ändå. Flyget bokar man själv så man kan anmäla sig från vart som i världen 🙂 Vore superkul och du hängde med! Tack snälla <3 Kramis

   idawarg 2016-05-03 12:31:40
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en skada i gymsken och insida höft och har haft i nästan två år. Jag ska snart få tid hos sjukgymnast som ska hjälpa mig. Men jag håller på att bli galen! Jag längtar efter att gå ut springa så länge jag orkar, det kryper i kroppen!
  Tycker du att det är en dum idé att jag ska testa att springa lite eller ska jag vänta?
  Snälla jag behöver verkligen tips på hur jag ska överleva det här, jag håller som sagt på att bli galen!!
  Kram Ida & tack för en bra och inspirerande blogg!! <3

  Emma 2016-05-03 09:54:46
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej fina du och jag förstår din frustration! Jag har själv varit skadad och det är inte kul men jag tycker verkligen att du ska vänta. Annars finns det stor risk att du drar upp skadan och gör att det tar ännu längre tid att läka. Krya på dig! Kramis

   idawarg 2016-05-03 12:30:36
   Svara
 • Har aldrig hoppats på att vinna så mycket som nu!! <3

  Caroline 2016-05-03 09:44:47 http://caroline.vimedbarn.se
  Svara
 • Hej!

  Skulle inte du kunna berätta vad potatismjölet du hade i smoothie är bra för?
  Kram

  Linnea 2016-05-03 08:48:37
  Svara
 • Det hade varit en sån dröm att vinna en plats till din träningsresa Ida! Håller verkligen tummarna!

  Kramar

  Sofia 2016-05-03 07:48:42 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind