Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIGGEST CHALLENGE

IMG_6174.JPGIMG_6171.JPGIMG_6177.JPG

Hej mina hjärtan! Jag har sådan träningsvärk då jag igår testade lite övningar från Biggest Challenge. Själv körde jag lite tabataövningar i form av burpees och mountain climbers (som ni kan se video på nedan) varvat med armhävningar, sit-ups och rygglyft och avslutade med stretch. Så härligt att få upp pulsen lite och nice att inte behöva gå iväg till gymmet utan man kan faktist få ett bra pass hemma.

Varje vecka så kommer nya utmaningar och övningar upp i Biggest Challenge och har ni inte kollat in det så måste ni göra det. Man kan få massa ny träningsinspiration. Ni hittar utmaningarna –> HÄR!

Vill också påminna er om att kolla Biggest Loser som går på Sjuan måndagar och tisdagar kl 21.00. Jag har inte alltid tid att se det när det går live på TV utan brukar kolla ikapp på TV4 Play –> HÄR! Det är så kul och häftigt att se deras utveckling och hur de kämpar. Har ni skaffat er någon favorit ännu? Puss, I

(Inlägg i samarbete med Sjuan)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hej!

  Jag undrar vart tightsen kommer ifrån? SUPERSNYGGA!:D

  Sanna Bohman 2016-05-21 17:44:33 http://www.nattstad.se/sannamatildabohman
  Svara
 • Bra tips där! Ser fram emot att dra igång med träningen igen!

  Ha det gott!

  www.fbyelin.se
  @fashionbyelin

  Elin Hansson 2016-05-03 17:22:43 http://www.fbyelin.se
  Svara
 • Vilken rolig utmaning!

  Hanna - Pilates och träningstokig 2016-05-03 11:00:54 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • På dina träningsbilder ser det ofta ut som att du bara har ett träningslinne och ingen sportBH, tycker det är så himla mycket snyggare än när man har knölat in en BH under linnet! Använder du bara linne eller har du linnen med inbyggd sportBH? Kan inte du tipsa om några sådana linnen isåfall? 🙂 Puss o kram

  Felicia 2016-05-02 22:06:42
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en skada i gymsken och insida höft och har haft i nästan två år. Jag ska snart få tid hos sjukgymnast som ska hjälpa mig. Men jag håller på att bli galen! Jag längtar efter att gå ut springa så länge jag orkar, det kryper i kroppen!
  Tycker du att det är en dum idé att jag ska testa att springa lite eller ska jag vänta?
  Snälla jag behöver verkligen tips på hur jag ska överleva det här, jag håller som sagt på att bli galen!!
  Kram Ida & tack för en bra och inspirerande blogg!! <3

  Emma 2016-05-02 20:01:02
  Svara
 • Hej Ida!! <3 Hur mår du? Jag mår super.Jag tänkte bara fråga om dina tankar kring LCHF. Är det bra? Kommer byta min diet till clean, nyttig, fräsch och god mat såklart. Jätte kul om du vill svara!

  Anna 2016-05-02 17:43:27
  Svara
 • Lyssnade på er podd idag och tycker det är helt absurt att någon ska hålla på och hata så mycket på någon annan. Så onödigt.
  Att viktor blev kallad rasist är också helt absurt och helt osant. Jag kan tänka mig att Viktor är världens finaste kille med jätte bra värderingar, men någonting jag reagerade lite på var när ni sa att han inte kan va rasist eftersom han har vänner & chef med utländsk bakgrund. Jag vill bara påpeka att man kan vara rasist, och uttala sig rasitiskt även om man har vänner som inte är etniskt svenska, vilket väldigt många idag gör. Så kallade ”smygrasister.” Vill verkligen inget negativt med denna kommentar för jag och säkert alla andra VET att Viktor INTE är rasist. Men tyckte bara det här kan vara viktigt att påpeka. Älskar eran podd och ni båda är grymma <3 keep up the good work!

  Aimee 2016-05-02 16:57:39
  Svara
 • Jag undrar vilka bloggar du har som du läser och inspireras av?

  Sofia 2016-05-02 15:26:19
  Svara
 • Hej Ida! Jag har bokat mig på träningsresan. Vad heter Facebook-gruppen som tydligen ska finnas? Kram <3

  Malin Lind 2016-05-02 15:13:52
  Svara
  • Svar på Malin Linds kommentar.

   Åh vad roligt 🙂 Vad konstigt, vi ska ha bjudit in alla. Nu har jag testat lägga till dig via din mail. Har du fått inbjudan? 🙂 Kram

   idawarg 2016-05-02 16:15:38
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Han jag mailade med kanske inte hann göra det innan han slutade för dagen. Jag har två olika mejladresser, om du prövar att bjuda in mig igen på den här mejladressen så ska det fungera! Annars får jag nog en inbjudan imorgon från honom 🙂 Kram

    Malin 2016-05-02 21:17:04
    Svara
 • Fin blogg du har. Vill du bli ung och rik med enkla metoder. http://lizettehult.com/index.php/2016/05/02/pengaangest-4/

  Lizette 2016-05-02 13:37:35
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind