Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EKOLOGISKT SOLSKYDD

ekologisk-solskyddsfaktor

Ekologiskt solskydd från Lovea. (Finns även i Spf 50, 30 och 15).

God morgon mina vänner! Jag har fått väldigt många förfrågningar om vart man kan hitta ekologiskt solskydd och nu äntligen har vi fått in det grymma märket Lovea till Welloteket. De är 100% naturliga, ekologiska (märkta med ecocert) har en naturlig doft av monoi samt att de är av fysiskt filter.

Fysiska filter: Krämen lägger sig som en skyddande hinna på hudytan och hindrar de farliga solstrålarna från att tränga sig ner i huden och skada de djupliggande cellerna. Detta är vanligt då ekologiska solskydd har titaniumdioxid som är det skyddande ämnet.

Så till alla er som är ute efter ett ekologisk, giftfritt solskydd tycker jag ska kolla in dessa fina. De finns i ECO Spf 50, 30, 15 och en sololja med kokosdoft i spf 6. Finns även spf 50 för barn.

Kolla in alla produkterna –> HÄR!

(Inlägg i samarbete med Novaconcept)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Hej. Viktigt med naturligt solskydd tycker jag. Läskigt med kemiskt som sedan ska exponeras av solen…Vi i familjen använder Rosenseriens solkräm, fungerar hur bra som helst både före-under och efter sol! helt naturlig!

  Maria 2016-05-04 13:15:30
  Svara
 • Tack för alla tips du delar med dig av dagligen. Var så kul att se dig idag. Fina Ida <3

  Lizette 2016-04-29 22:25:59 http://lizettehult.com/
  Svara
 • Hej Ida 🙂 …jag undrar om du kan länka eller berätta var du har köpt din kaffemaskin, har länge vilja haft en sådan 🙂 ?….Den du hade när du skummade mjölken till din matchalatte 🙂

  Louise 2016-04-29 20:46:04
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en tjej som hemskt gärna skulle vela bli vigare… Jag vill kunna göra leaps, slänga benet upp till pannan ? oså vidare…. Har du några andra tips förutom att bara stretcha, jag försöker verkligen stretcha med jag blir inte vigare, förstår ej varför… Snälla svara på den här frågan! Kraaaam

  Al 2016-04-29 19:31:42
  Svara
 • Hej Ida! Tycker welloteket är grym, man hittar alltid intressanta produkter där. Däremot skulle jag älska om ni tog in rårispuffar. Tycker det är så svårt att hitta någonstans, i princip omöjligt, och jag skulle älska att ha det i till exempel mina energibars eller i min müsli.
  Om det inte är möjligt, har du tips på någon hemsida spm säljer just rårispuffar?
  Kramis

  Elsa 2016-04-29 17:33:07
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Hej fina du och tack snälla vad kul att höra 🙂 Jag ska kolla vad jag kan hitta. Vilket märke har bra rårispuffar? Kramis

   idawarg 2016-04-29 18:28:28
   Svara
 • Hej Ida, jag behöver verkligen din hjälp!

  Det finns en tjej på mitt gym som jag verkligen ser är sjuk i någon form av ätstörning. Hon är väldigt mager och tränar alldeles för mycket, iprincip bara kondition och är väldigt svart under ögonen, blek osv.. :/ Jag har själv varit där för några år sedan och nu i efterhand önskar jag att någon hade sagt till mig i tid om att jag var sjuk och att det jag gjorde var ohälsosamt.

  Jag vill jättegärna på något sätt prata med denna tjej, även om jag inte känner henne, då det gör så ont i mig att se hur hon tränar slut på sig själv och inte äter någonting och bara blir sjukare och sjukare för varje vecka. Grejen är att jag inte vågar säga något till henne, vi känner ju inte varandra! Och dessutom är anorexia väldigt svårt, så jag vet inte hur hon skulle ta det om jag sa något (kanske blir hon ännu sjukare och bara blir arg..)

  Vad ska jag göra? Jag kan inte bara se på, samtidigt som jag inte vet vad jag som är mycket yngre ska göra eller att hennes kost/träning överhuvudtaget inte är min ensak.

  Någon som varit i liknande situation och vill hjälpa?

  Elli 2016-04-29 16:27:46 http://ellinopersson.blogg.se
  Svara
  • Svar på Ellis kommentar.

   Hej och tack för din kommentar! Jag svarar på den i ett inlägg inom kort 🙂 Kramis

   idawarg 2016-04-29 18:27:47
   Svara
  • Svar på Ellis kommentar.

   Vad snäll du är som vill hjälpa, helt rätt tycker jag! Ett alternativ som jag tänkte på var att meddela gympersonalen om dina misstanke. Kanske kan dem hjälpa till? Det viktigaste tror jag i alla fall är att göra någonting. Keep up the good work!

   Lovisa 2016-04-29 17:18:28
   Svara
 • Gud vad bra! Ska verkligen testa dessa! 🙂

  Johanna 2016-04-29 14:34:46 http://doowop.blogg.se
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Ja så kul att vi fått in de här då det kan vara svårt annars att hitta bra solskydd med hög faktor som är eko 🙂 <3

   idawarg 2016-04-29 18:15:06
   Svara
 • Ida du har alltid snygg sminkning, vad använder du för rouge? superfint! Har du slutat använda bareminerals foundation, tänkte eftersom du pratade om att du bara brukade ha rouge nyligen? 🙂

  johanna 2016-04-29 12:11:32
  Svara
  • Svar på johannas kommentar.

   Hej fina och tack snälla! Just nu använder jag bara en rosa rouge som jag hittade i min låda. Tror den är från Apolosophy 🙂 Jag använder aldrig foundation till vardags men när jag ska på fest eller när jag vill vara extra fin tar jag på foundation från Bare Minerales 🙂 Kramis

   idawarg 2016-04-29 18:14:27
   Svara
 • Bra tips!

  Jag vet jag är känslig mot Nivea solskydden (sensitive med spf 30), men vet samtidigt inte om det är pga pollenallergi??
  Men bara haft problem med ”pollen” våren-sommarn 2014 (förr förra året) och nu i år.
  Minns jag rätt… Så hade jag inte Nivea i ANSIKTET FÖRRA året 2015, utan tog den svagare Good things med bara spf 15 i ansiktet då, men hade Nivea på KROPPEN och inga dumma reaktioner då.

  Vet du OM man kan få pollenlikande symtom på grund av allergiframkallande ämnen i ansiktsvård + solkräm?
  Rinnande ögon och näsa och ljuskänslighet?

  Annars är jag väldigt intresserad av just detta solskydd! 🙂

  Caroline 2016-04-29 09:54:20 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Ja man kan säkert få sådana reaktioner av krämer om det är något man är allergisk mot i krämen men det kan ju även bero på pollenhalten i luften. Det är svårt för mig att veta men att minimera gifter i kost och hudvård är absolut en bra ide om man lider av allergi. Testar du de här får du gärna meddela om du skulle få någon reaktion eller om allt gick bra 🙂

   idawarg 2016-04-29 18:12:47
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt