Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

15% RABATT PÅ WELLOTEKET

13092180_534947873343392_4145508897248441848_n

Hej mina hjärtan! Många har frågat om rabattkod till Welloteket så jag vill bara tipsa om att vi har hela 15% rabatt på vår –> löparkategori denna veckan. I den finns självklart massa andra grejer man kan använda även fast man inte löptränar. Bla. några av mina personliga favoriter som hampaprotein, spirulina, chia, goji, Maca, Inflamino, Organic greens mm.

Så in och shoppa –> HÄR
Erbjudandet gäller endast till 2/5.

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida!

  Jag ska springa vårruset (5km) om en vecka och undrar hur många timmar man ska äta innan loppet och vad? Älskar dig!
  Kramar S

  Anonym 2016-04-27 21:32:33
  Svara
 • Åh så typiskt, hann beställa igår och betala så missade rabatten. Äsch det kommer fler chanser haha, tack för tipsen!

  Emma 2016-04-27 21:19:02 http://emmasterner.forme.se
  Svara
 • Hej fina Ida! Måste börja med att tacka för en grym blogg och youtubekanal, blir alltid lika glad och peppad av att titta på dina videor/ läsa inlägg, du är en fantastisk inspiratör. Jag har en fråga: jag har de senaste 8 månaderna trappat upp min träning rejält, från att inte träna speciellt mycket till att nu i princip träna varje dag. Går på olika Les Mills-pass främst bodycombat men varvar med bodypump och BodyAttack. Mitt mål med min träning är först och främst att ha kul men vill även bli lite smalare och tightare samt få mer synliga men fortfarande slanka muskler. Jag tror att mitt upplägg med en del cardio varvat med styrketräning med många repetitioner är ett bra upplägg för att nå mina mål men jag undrar om du tror att jag tränar för mycket, att min kropp inte hinner återhämta sig från dag till dag och att jag därför förstör för mig själv genom att träna så pass mycket som jag gör. Jag försöker ha en vilodag i veckan men det slutar ofta med att jag blir så rastlös att jag går en lång prommenad eller tränar i alla fall. Känner alltid att veckans träning förstörs av att jag vilar en dag och att jag kommer gå upp i vikt då vilket jag egentligen vet är fel. Äter normalt, har inga förbud men försöker hålla igen på sötsaker och snabba kolhydrater. Förlåt för lång kommentar men jag hoppas att jag kan få svar, skulle verkligen vilja ha hjälp med det här! Kram <3

  Clara 2016-04-27 21:10:32
  Svara
 • Hej världens bästa Ida!
  Kommer ni få in lite olika gryn på welloteket? Tänkte mig amaranthflingor som är jättesvårt att få tag på..

  Älskar din blogg och youtube kanal
  Kram
  Linnea

  Linnea 2016-04-27 19:55:06
  Svara
 • Hej Ida !
  Du har verkligen inspirerat mig till att äta mer veganskt/vegetariskt och det vore så kul om du kunde ge mer tips på goda enkla maträtter och recept 🙂
  Kram

  Emma 2016-04-27 18:40:12
  Svara
 • Hej bästa Ida! Du är så inspirerande och har en fantastisk blogg! Jag har ett sug efter godis/socker/glass hela tiden känns det som och det gör mig tokig. Har du några tips till mig hur jag skulle kunna få bukt med mitt dilemma? Behöver verkligen alla råd jag kan få. Tack <3

  Ingrid 2016-04-27 16:45:14
  Svara
 • Hej Ida! Jag har ett problem och det är att mina framlår är väldigt stora och starka och mina muskler i bakrelåren samt rumpa är relativt svaga. Detta har gjort så att hela mitt bäckene har vridits så att jag i princip hela tiden svankar. Nu undrar jag om du har tips på övningar som tränar just baksida- men inte framsidalår. Jag kan tillägga att jag har väldigt svårt att få kontakt med baksidan!
  Puss och kram!

  Wilma 2016-04-27 15:34:01
  Svara
  • Svar på Wilmas kommentar.

   Jag har lite samma problem: skitstarka lår, men svaga baksidor. Jag kör aktiveringsövningar för rumpan, lårcurl i maskin (där man sparkar upp en vikt mot rumpan) och knäböj där jag har all tyngd på hälarna. Sedan är även tunga marklyft bra för baksidorna!

   FIT by Emma Hå 2016-04-29 21:23:44 http://fitbyemmaha.com
   Svara
  • Svar på Wilmas kommentar.

   Vet att höftlyft är grym!

   Sedan är ”alla 4” när man sparkar upp benet (börja tex först på höger sedan vänster) så tar det mera på baksidan lår och rumpa.
   Och även när man ligger på golvet eller något form av bänk man kan hålla sig på och ja… sparka UPP benen. Ta gärna övningar i lite ”olika vinklar”.

   Antar Ida redan lagt upp video på sin Youtube kanal.
   Annars hoppas jag att hon kan visa dessa övningar, eller andra övningar som kanske är bättre 🙂

   Caroline 2016-04-27 16:49:44 http://blackmary.blogg.se/
   Svara
 • Grymt! http://erikalindgren.com/

  Erika, sambo, New York liv! 2016-04-27 14:29:37 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Hej underbaraste, bästa Ida!

  Jag vet inte om det här kanske är en känslig fråga, men vill så gärna ha svar. Ungefär hur mycket pengar lägger du på mat varje månad?

  Jag som student är intresserad av att börja äta en vegansk kost, men har en uppfattning av att en sådan kost är mycket dyrare än en ”vanlig”… I alla fall om man ska få i sig de kalorier samt kosttillskott som kroppen behöver!

  Jag vet att det är betydligt mycket billigare att köpa bönor och linser jämfört med kött, men mitt problem är att min mage inte mår speciellt bra av att äta det 🙁

  Å andra sidan kanske det alltid är värt att lägga pengarna på en vegansk kost?

  Puss och kram!

  Linnea 2016-04-27 13:52:00
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt