Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÄRMEYOGA

IMG_7169.JPGIMG_7168.JPGIMG_7173.JPGIMG_7172.JPGIMG_7170.JPGIMG_7171.JPG

Top – H&M // Shorts – SOC

Hej älsklingarna! Igår var jag och min kära pojkvän och körde ett yogapass på Yogahimsa. Så himla skönt och precis vad kroppen behövde. Har känt mig så stel det senaste efter massa Pole Dance, jobb framför datorn och stress så kände att jag behövde en riktig genomkörare i kroppen och det fick jag minsann. 1,5 timme körde vi i värmen med blandad styrka och stretch. Död och svettig var jag efteråt men oj så nice det var att gå hem och lägga sig och chilla på soffan resten av söndagen. BÄST alltså!

Nu ska jag iväg på möten och ikväll Pole Dance. Woop!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Jag skulle också vilja Hot Yoga någon gång! Men bor i en småstad och här finns inget 🙁

  Mikaela 2016-04-25 16:51:31
  Svara
 • Jäklar vad tonad du är! Vad skönt avslut på helgen, då kan man ligga i soffan med gott samvete 🙂

  Linda Skenderovic 2016-04-25 16:35:49 http://onsalavillan-hus.se/
  Svara
 • haha men gud, vad är du för gummimänniska!? 😉 låter som kul/skön träningsform ändå, svettas ut lite skit 😉

  ISA 2016-04-25 15:49:09 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Vad vig du är Ida! WOW 😀
  http://erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York liv! 2016-04-25 14:37:21 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Länge sen jag var på hot yoga men det är verkligen sjukt bra för stela muskler & att få svettas ut ordentligt. Härligt!

  Anna - Trend o träning 2016-04-25 13:59:53 http://www.trendotraning.se
  Svara
 • Åh, vad skönt med yoga! 🙂
  Jag behöver lite tips och pepp! Jag har hållt på med poledance senaste två åren och har tränat mycket hela mitt liv. För 4-5 veckor sedan skadade jag höften på poledancen och det gick så illa att muskeln fick en reva i sig. Den revan ledde till en inflammation i muskeln som nu har spridit sig. Går på rehabbehandling och får medicin mot inflammationen. Rehabbehandlingen går sakta, men säkert framåt. Prognosen är dock att jag kommer vara väldigt fysiskt begränsad i några månader till. Det är väldigt psykiskt påfrestande att vara så fysiskt begränsad. Kan gå på promenad i några minuter (kommer cirka 200 meter) sen gör det ont och jag måste vila. Jag har fått tillstånd av läkare att testa att promenera, men bara så länge det inte gör ont och det gör ont ganska snabbt så kommer inte så långt. Får dessutom styrketräna axlar, bröst och armar vilket jag har gjort nu sedan skadan skedde. Jag börjar dock verkligen tappa motivationen till den styrketräningen för det blir så enformigt och tråkigt i längden. Saknar dansen, saknar att kunna springa, saknar yoga och saknar att kunna styrketräna hela kroppen. Men jag vill verkligen inte riskera att förstöra läkningen för höften. Läkaren har sagt att det finns risk att muskeln kan slitas av och måste sys ihop om jag inte vilar vilket jag verkligen inte vill. Jättelång text, men jag undrar egentligen bara om du har något tips på hur jag mentalt ska ta mig igenom det här? Är väldigt påfrestande för psyket att knappt kunna vara fysiskt aktiv överhuvudtaget. Skulle bli så tacksam för tips och pepp <3
  Kram

  Helena 2016-04-25 13:33:56
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind