Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#MYPLANTBASEDSTORY – ÄT MER GRÖNT!

myplantbasedstory

Hej mina älsklingar! Här kommer en väldigt viktig video och en utmaning som jag hoppas att ni alla är med på! Ni har länge frågat efter en kostbaserad utmaning och här kommer den! Wohoo. Jag utmanar er att vara med i Alpros utmaning –> #myplatbasedstory där ni under 21 dagar ska äta mer grönt. Hur bra är inte det?

Vet att många av er har velat äta mer grönt så då är den här utmaningen perfekt att vara med i! I videon förklarar jag hur det går till + att jag tipsar om mitt favoritrecept på smoothie som jag äter till frukost varje dag. Så vilka är på utmaningen mot en grönare livsstil?

Kolla på videon –> HÄR!

(Inlägg i samarbete med Alpro)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej igen! 🙂

  Köpte du dina sugrör på Lagerhus? 🙂
  Kram! <3

  Sara 2016-04-25 21:26:21
  Svara
 • Wihoo, perfekt detta ju! 😀 Precis bestämt mig att jag från och med idag ska till en månad framöver utmana mig själv att utesluta socker helt från min livsstil, och även fokusera på mer av det gröna, superfoods, och nyttig kost generellt. Så jag är ALL IN OFC! BTW: Vilken av de superfoods pulverna som du använder skulle du vilja säga ger bäst lyster i huden på en månads användning? Vill få bättre och mer hälsosam hy med fin lyster!

  Sara 2016-04-25 20:06:55
  Svara
 • Kan verkligen varmt varmt rekommendera dig att läsa boken Grönt för livet av Victoria Boutenko! Boken är lättläst, inspirerande och väl vetenskapligt underbyggd. Författaren berättar om varför man genom att mixa massor av bladgrönt ger näring åt kroppen och på så sätt kan bygga upp sitt immunförsvar och sin hälsa. Tack för en så sjukt bra blogg! Kram 🙂

  Alex 2016-04-25 11:54:07 http://alexgronablogg.blogg.se/
  Svara
 • Åh, smoothien lät ju supergod! Ska lätt prova den någon dag 😀
  På dina träningsbilder ser det ofta ut som att du bara har ett träningslinne och ingen sportBH, tycker det är så himla mycket snyggare än när man har knölat in en BH under linnet! Använder du bara linne eller har du linnen med inbyggd sportBH? Kan inte du tipsa om några sådana linnen isåfall? 🙂 Puss o kram

  felicia 2016-04-25 10:01:01
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt