Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPO

IMG_7142.PNGIMG_7141.PNGIMG_7140.PNG

God morgon mina älsklingar! Här kommer veckans fantasiskt inspirerande bilder ur vår tagg #wargpower på instagram. Hade så galet svårt att välja för fanns så mycket härliga bilder! Ser ut som ni har fått värsta vårfeelingen och jag älskar det!

Idag kommer en galet viktig och efterfrågad utmaning upp på min youtube och det är en kostbaserad sådan. Så till alla er som vill äta mer veggo tycker jag ska kolla in den –> HÄR! Delar även med mig av recept på min favoritsmoothie i videon ♥ Hoppas ni är på!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Heej Ida! Älskar dina vloggar och du är verkligen en stor inspirationskälla för mig då mitt störta intresse är träning och kost! Dock har jag nyligen blivit kronisk sjuk och därför får jag endast träna lågintensiv träning. Min fråga till dig är om du kan göra en video eller kanske ett blogginlägg om just lågintensiv träning, då det är så himla svårt att veta hur man ska göra. Tusen tack på förhand! Kram <3

    Loise 2016-04-24 18:22:45 http://loisebackryd.devote.se/
    Svara
  • Härligt! Ja, visst är det vårkänslor i luften 😀 Även om vi i Göteborg hade SNÖ imorse….. :S

    FIT by Emma Hå 2016-04-24 10:57:24 http://fitbyemmaha.com
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt