Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÖPNING OCH STYRKA

IMG_6823-0.jpgIMG_6824-0.jpg

God morgon mina älsklingar! Hoppas ni mår kalas! Själv har jag träningsvärk nu igen. Var och körde löpning + styrka i söndags och igår var det Pole Dance igen. Jag tränar ju ca 3 gånger i veckan och 2 av dem är Pole vilket gör att jag vill göra allt när jag väl är på gymmet 😀 haha. Men när jag kör Pole så blir det ju mest styrketräning från midjan och upp så mitt pass på gymmet kommer nu att ha fokus på nedre delen av kroppen + löpning då jag måste få upp min kondition igen.

Så därför körde jag först 30 min löpning + lite styrka efter. Inte optimalt om man vill bygga men jag är bara utefter att behålla styrka/kontakt med musklerna och öka uthållighet. Riktigt härligt pass faktiskt och det jag älskar med att kombinera kondition och styrka är att man både blir rejält svettig + trött i musklers. Love it!

LÖPNING:
2 min löpning + 1 min power walk X 30 min

STYRKA:
10 benpress X 4
10/sida enbens benpress X 4
12 lår curl X 4
10 squats i abduktor X 4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt