Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KROPPSKOMPLEX

friendsidajosefine2

Jag och Jos ♥

Hej älsklingar! Har precis satt i tandställning (räls) i underkäken så sitter här och funderar på vad jag ska äta för lunch då tänderna är lite ömma. Kanske blir en smoothie lunch idag… eller soppa. Hmm svåra val 😀 Sjukt spännande i alla fall att se hur mina tänder kommer flytta sig. Har spelat in en video från insättningen av tandställningen så kommer upp imorgon om ni vill se hur det blev 🙂

Vill även tipsa om att kolla in min logg från igår där jag pratar om kroppskomplex. Viktiga frågor och många som frågat mig om mina kroppskomplex så –> HÄR får ni svaren!

Nej nu ska jag få i mig något att äta och ta en promenad med min älskade vän Josefine. Hon är världens bästa yogalärare och har nu börjat blogga så ni måste kolla in hennes fina blogg och fina tankar ♥ Puss mina älsklingar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • TACK för bästa & mysigaste promenaden!!! <3 <3 <3

  josefine 2016-04-20 16:18:25 http://josefinesyoga.metromode.se
  Svara
 • Hej Ida! Postar denna kommentaren igen eftersom jag så gärna vill ha hjälp<3 Jag är en 17 årig tjej som satsar på min idrott, tränar 8 tuffa pass i veckan (mest kondition men även styrka). Problemet är att jag inte alls är nöjd med min kropp, har mycket fett på magen och låren och ser inte alls så vältränad ut. Jag väger 56 kg till 167 cm så jag vet att jag inte är överviktig men är ändå inte nöjd med min kropp. jag försöker äta nyttigt och så men vill fortfarande inte äta för lite för då orkar jag inte på träningarna. Hur ska jag äta för att tighta till kroppen men ändå orka träna och få resultat inom min idrott?? snälla hjälp mig Ida, jag vet att du har erfaranhet av träning på hög nivå. Älskar din blogg och du verkar superhärlig, kram!

  - 2016-04-19 20:33:56
  Svara
 • Hej Ida, grym blogg!
  Jag håller på med pole dance och har tränat mycket hela mitt liv. För drygt en månad sedan skadade jag höften på poledancen och det blev så illa ett muskeln fick en ordentlig reva i sig. Går på rehebbehandling som sakta, men säkert går framåt. Det som jag tycker är jobbigt nu är att min fysiska förmåga är otroligt begränsad. Kan gå i några minuter och sen gör det för ont, har fått totalt träningsförbud från läkare förutom små promenader (då menar jag verkligen små, cirka 200 meter får jag gå) samt att jag får gymma axlar, bröst och armar. Jag har gått på gymmet en del och tränar det jag får under en månads tid, men har verkligen börjat tappa motivationen. Saknar dansen och att kunna springa och yoga och gymma hela kroppen. Men vill samtidigt inte riskera att förstöra läkningen för höften. Har du något tips på hur jag ska ta mig igenom det här mentalt? Är väldigt påfrestande för psyket att knappt kunna vara fysiskt aktiv. Skulle bli så tacksam för tips och pepp <3
  Kram

  Helena 2016-04-19 19:48:16
  Svara
 • Hej Ida! Just nu sitter jag och lyssnar på den podden där Alexander intervjuvar dig i sin podcast. Superinspirerande att lyssna på dig eftersom jag själv bor i Åmål. Du är verkligen den perfekta förebilden för mig som visar att jag också kan lyckas, att bara för att man bor i Åmål så har man inte sämre förutsättningar för att lyckas i livet. Tack tack tack!!

  Clara Zetterberg 2016-04-19 16:27:54 http://nouw.com/clarazetterberg
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en fantastisk blogg, som vanligt. Jag undrar vad du tycker om sojaprotein? Jag har IBS och utesluter numera laktos så vassleprotein fungerar inte i min kost just nu. Jag tränar mycket och äter vegetariskt så ofta det går och vill ha protein som jag kan lägga till och få i mig enkelt efter ett pass. Proteinet jag har köpt kommer från: http://www.bodystore.com/sojaproteinisolat-1000-g och Pulsin’ Sojaprotein ska vara av hög kvalitet, naturligt och utan tillsatser.
  Tacksam för svar! KRAMIS

  VIktoria 2016-04-19 16:06:50
  Svara
 • resultatet kommer bli SÅ värt det! tycker din YT-kanal är himla härlig med, brukar få göra mig sällskap i bakgrunden ibland när jag typ städar/diskar. haha!<3

  ISA 2016-04-19 15:49:15 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Du kommer få så fina tänder!

  Idag på bloggen kan du läsa om New Yorks godaste smörgås, mums!
  http://erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York 2016-04-19 14:46:12 http://erikalindgren.com
  Svara
 • Åh vad härligt med tandställning, man får ju så otroligt fina tänder efteråt. 😀
  visste inte ens att du behövde det. :/ Men sånt ser man väl inte på bloggen.
  Stor kram, ska läsa dina länkar nu.

  Diana 2016-04-19 13:59:07 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Ja ska bli sååå spännande 🙂 Jag har jätte sena tänder och väldigt trångt där nere så behöver få dem rätt och slipa ner dem så det går att rengöra mellan dem 🙂 <3

   idawarg 2016-04-19 15:35:56
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt