Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BULGARISKA UTFALL I SMITH

IMG_3630.JPGIMG_3629.JPGIMG_3628.JPG

God morgon mina hjärtan! Idag så ska jag iväg och lära min vän Sabina lite Pole moves och efter det ska jag hänga med Natasha. Whoo den här lördagen kan ju inte bli dålig!

Men först måste jag visa er en av mina favoritövningen för rumpan. OMG vad den tar! Genom att sätta upp foten vilande på en bräda där bak så aktiverar det främre ben och rumpa ännu mer. Nästan som bulgariska utfall men det här är lite bekvämare.

Gör så här: Spänn bålen och ta ett stort kliv med främre benet (ska vara 90 grader i främre knät i utfallet) och böj knät till 90 grader. Pressa ner hälen på väg upp så aktiverar du baksidan och rumpan .

Jag brukar köra 12 reps/sida på 40kg X 4.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej Ida! Jag är en snart 13 årig tjej som har några funderingar över saker och ting. Det är nämligen så att förra året på höstterminen vägde jag ca 37 kg och nu på vårtermin (inte äns ett åt har gått) väger jag 45 kg. Jag undrar alltså om det inte är väldigt konstigt att jag har gått upp så många kilo på mindre än ett år. Jag går och tänkter på det här varje dag och är rädd att jag snart kommer bli överviktig. Jag tycker själv att jag har ätit ungefär likadant som på höstterminen ,men det värkar som om jag inte gjort det. jag tränar även fotboll 3 gånger i veckan och jag dansar 2 gånger i veckan. Min fråga är alltså, vad här det som händer ? ? Jag är väldigt tacksam för svar ! Hoppas du kan hjälpa mig.

  Maja 2016-05-07 19:34:29
  Svara
 • Hej! Din rosa långärmade tröja på bilderna är superfin och skulle vilja ha en likadan vart har du köpt den? tacksam för svar!

  frida 2016-04-21 18:45:10
  Svara
 • Använder du olivolja när du lagar mat eller kör du hårt på hclf? Jag vet inte om jag bara inbillar mig det men det känns som att huden på mina armar och ben har blivit torrare sen jag började med hclf diet, kan det ha med att jag äter för lite fett att göra? kram!

  Anna 2016-04-17 12:26:19
  Svara
 • Det ser ut som en rolig och bra övning!

  Hanna - Pilates och träningstokig 2016-04-17 07:23:08 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag ser att många som gör sånna ”what i eat in a day (vegan)” videos på youtube nästan bara äter vitt ris pågrund av att det är mer lättsmält än brunt… Så vad är bäst att äta? Och är det då bättre att äta vitt ris på kvällen istället för brunt för att inte ”spara” på onödig energi/kalorier?

  Anna 2016-04-16 20:59:51
  Svara
 • Hallå Ida!
  Har följt din blogg och vlogg ett tag nu och du inspirerar verkligen mig! Jag blir glad av din positiva attityd, peppad att träna och tacksamt tagit emot tips om kost och problem mage. Precis klickat hem Cellenzym och Lacto vitalis som jag ska ge ett försök mot min IBS mage! Tack för detta!! Kram

  Michaela 2016-04-16 14:53:17
  Svara
 • Hej Ida vad är det för skor du har på dig på bilden? Är nämligen på jakt efter ett par nya skor till gymmet men som också funkar för löpning.

  Nermina 2016-04-16 14:09:32
  Svara
 • Gud vad duktig du är Ida!

  Minna Torstensson 2016-04-16 13:00:21 https://www.minnaelvira.devote.se
  Svara
 • Tjenare, Tjenare Ida!
  Jag skulle vilja få höra din synpunkt på en undran jag har haft. Det är nämligen så att jag har ”saddlebags/ridbyxlår” och är helt besatt av de. Kan inte sluta tänka på de. När jag styrketränar min rumpa så blir de nästan bara synligare och värre… Jag vet redan att man inte kan punktförbränna men man borde ju ändå kunna tighta till och forma lite hoppas jag? För när jag googlar efter hjälp finns det enbart operations bilder och filmer där det nämns att det är enda settet. Det här gör mig väldigt ledsen och värst av allt, får mig att överväga om en operation kanske skulle vara nödvändig.
  Tror du att saddlebags/ridbyxlår är något som sitter ihop med kost och kondition/ styrketräna mer/specialövningar eller genetiskt icke blessed.

  Jag skulle vara så tacksam, du anar inte, om du kunde besvara den här frågan.
  Trevlig helg!

  Amanda 2016-04-16 10:22:50 http://pessimistmanda.blogspot.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind