Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÅRBORTTAGNING BIKINILINJEN

IMG_6545.JPGIMG_6546.JPGIMG_6547.JPG

Jag har en fråga bara, hur rakar du bikinilinjen för att få den “perfekt” haha?

SVAR: Haha vilket sammanträffande att du frågade just nu. Så himla trött på att raka den och få röda knottror så jag bestämde mig faktiskt att göra en permanent hårborttagning med Light Sheer Diode laser och gick nu i veckan på min andra behandling. Det gör lite ont men sååå värt det att aldrig mer behöva raka! Wohoo. Går hos grymma –> Lasercenter i Solna som jag varmt kan rekommendera.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hello Ida! 🙂 Är det verkligen bra att köra med laser där nere? Är det inte farligt på ett sådant känsligt område? Kan det inte ge framtida konsekvenser, som kanske ökad risk för cancer, hormonell obalans, obalans i PH värdet, ökade flytningar, ökad risk för bakterier att samla sig osv.
  Skulle gärna vilja ha lite mer fördjupad info om detta, då det generellt sätt är ett positivt alternativ, då man(som du säger) aldrig mer behöver raka sig där nere igen. Varje tjejs dröm! haha.

  TACK SOM VANLIGT PÅ FÖRHAND! PUSS OCH KRAM <3

  Sara 2016-04-21 20:20:08
  Svara
 • Hej där! Du är underbar. Till min fråga: Hur gör du med dusch och smink etc om du tränar mitt på dagen? Det känns så ovärt att sminka sig på morgonen för att sedan svettas och jag vill inte släpa runt en blöt handduk i väskan resten av dagen. Ja, du fattar! Kram på dig! Pau

  Paulina 2016-04-14 19:08:08
  Svara
 • Vill börja med att säga att jag är så glad att jag hittade din YT-kanal och blogg.
  Jag blir verkligen glad och peppad av dig <3

  Jag tror jag är pollenallergisk, blir helt igensnorad, tjock i bihålorna, kli i ögonen och trött när pollensäsongen drar igång. Jag har fått mer och mer symptom varje vår de senaste 4åren. Jag har testat olika receptfria mediciner från apoteket men blir så trött och seg av dem att jag i år inte tänker ta det. Du tipsar ju om naturläkemedel man kan ta för att förebygga allergi. Kan jag börja med det nu eller är det "för sent" ? Känner du av några biverkningar av det?

  Mvh Louise

  Louise 2016-04-14 17:04:06 http://workdogs.se
  Svara
 • vill göra JA! bra investering ändå!

  ISA 2016-04-14 15:39:44 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga om stretching. Jag försöker nämligen att bli lite vigare då jag tycket att jag är för stel, så jag stretchar och kör yoga några gånger i veckan. Dock kör jag även styrketräning och mycket fokus på ben vilket gör att jag ofta känner mig stel i benen och det känns som stretchingen inte ger något. Min fråga är om det går att bli vigare trots att man styrketränar samtidigt eller saktar det ner processen?

  Linnea 2016-04-14 15:17:40
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Jag förstår vad du menar och det är ej konstigt att man känner sig stel i benen efter ett tufft benpass. Man kan absolut bli rörligare fast man tränar ben så stretcha och yoga på 🙂 <3

   idawarg 2016-04-14 17:10:16
   Svara
 • Hej Ida. Kanske lite konstigt att vända sig till dig i en fråga som denna.. Men det är så att jag har fruktansvärda problem vid PMS. Det är så illa att jag vaknar om natten av smärta och ligger där i fosterställning och gråter. Jag får vara borta från jobb och träning och det är inte hållbart i längden (speciellt inte med jobbet, liksom VARJE månad..) Jag har fått utskrivna tabletter, men jag blir sämre av dem (illamående, huvudvärk, problem med magen osv). Det som nu kan erbjudas är p-piller eller andra hormoner. Men jag vill verkligen inte stoppa det i min kropp. Jag vet inte vad jag ska göra?! Känner mig förtvivlad.. Har du något tips? Naturläkemedel eller vad som helst.. Kan yoga fungera? Vad som helst förutom de där jäkla hormonerna.. 🙁 Kramar

  emma 2016-04-14 13:02:47
  Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Åh ag förstår och den där jäkla PMSen kan verkligen förstöra. Jag tror att allt handlar om balans i kroppen. Har du gjort något hormontest någon gång? Finns att beställa via nätet, ett salivtest. jag skulle nog börja att ta ett sådant och se om allt står rätt till i balansen. Finns naturliga hormonkrämer som jag vet har hjälpt många med PMS. Tror den heter progesterall Kolla in den och läs mer om den 🙂 Kramis

   idawarg 2016-04-14 17:08:56
   Svara
  • Svar på emmas kommentar.

   Kanske inte hjälper om du vill undvika hormoner. Men för mig hjälpte verkligen att sätta i en p-stav! Jag hade precis samma problem tidigare, fosterställning och grät pga smärta + fruktansvärda humörssvängningar. De p-piller jag testade gjorde bara saken värre. Men p-staven gjorde mig mycket mer ”stabil”. Har små blödningar ibland men det är ingenting som påverkar mig, inte haft ont någonting och humöret går att kontrollera haha 🙂 Vet att det är väldigt individuellt hur man upplever en p-stav, men för mig har det verkligen varit räddningen och jag kan verkligen verkligen inte tänka mig att någonsin gå tillbaka till ett liv med mens och pms! Kan ju vara värt att testa, fungerar det inte så är det ju bara att ta ur. Innan jag satt in min fick jag testa gå på p-piller i en månad som innehöll samma hormon för att se hur kroppen reagerade.

   Maja 2016-04-14 13:45:05
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind