Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SMÄRTA I HELA KROPPEN

IMG_6403.JPGIMG_6401.JPGIMG_6402.JPGGod morgon mina hjärtan! Jag är så galet öm i hela min kropp så ni fattar inte. I söndags var jag och Natasha på gymmet och körde lite ben och rumpa. Ni kan se hela passet nedan. Den träningsvärken dök upp nu när jag vaknade, AJ! Haha. Sedan var jag och körde Pole igår på StudioDQ och gjorde ett trick så många gånger att jag både har träningvärk och mitt skinn är såå ömmt och blått. OMG! Men det är smällar man får ta och så värt det då Pole är galet kul!

Löpning intervaller: 
2 min löpning 10km/h + 1 min power walk X 30 min

Styrka:
10st benpress 140kg X 4

12 enbenspress 40kg X 3
10 benpress X 3
12 lår curl X 3
10 squats i abduktor maskin X 3

Stod och sprang på löpbandet när jag väntade på Natasha så därför blev det lite lång uppvärmning. Men måste börja öva upp min kondition då jag funderar på att köra ett lopp i slutet av sommaren så lika bra 🙂 Ska ni springa något lopp under våren eller sommaren? Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Ska springa vårruset här där jag bor tillsammans med en kompis så det är jag riktigt tagg på, har blivit lite som en tradition nu så det är jätte kul! Ida du är en så stor insperationskälla inom träningen för mig, tack för alla tips och råd osv, du är bäst!❤️

  Ebba 2016-04-25 19:52:13
  Svara
 • Jag sja springa ett stadslopp på 1 mil i början av juni. Följer ett löparprogram på 10 v, och är inne på min 3:e vecka. Målet är att slå personligt rekord. Vore häftigt att springa under 50 min! 🙂

  Sandra 2016-04-12 18:29:29
  Svara
 • Ska faktiskt springa Color Run nu om en månad, ska bli superkul och tycker att det är ett lagom ”lopp” för mig! Så konditionen och löpningen tränas för fullt!

  Kan du inte göra inlägg/video om bra HIIT pass som funkar för överkropp vs underkropp? Gärna en massa olika övningar, tycker det är så lätt att hamna i samma när man tränar HIIT. Och gärna ta in sådär allmänt vad man ska tänka på och hur man ska/kan träna HIIT? 🙂

  Puss och kram fina Ida!

  Nathali 2016-04-12 12:37:40
  Svara
 • Hej Ida! Tänkte bara höra vad du har för åsikter om cryolipolysis, alltså fettreducering genom att frysa bort fettceller. Det är någon ”ny” (inte så ny längre tror jag) metod och jag har sökt runt lite om det. Man hittar ju info på klinikers hemsidor som erbjuder detta men det är nog inte så objektivt från deras håll så hade tyckt det var roligt att höra vad en träningsinsatt person tänker om detta. Planen är väl främst att man ska använda denna metod på ställen där det finns envist fett som i princip är omöjligt att träna bort tror jag!

  Ha en fortsatt bra dag och fortsätt inspirera så som du gör, kram!

  Elsa 2016-04-12 10:23:16
  Svara
  • Svar på Elsas kommentar.

   Alltså jag är osäker på om det verkligen fungerar. Men jag vet att kliniken där jag gör hårborttagning fryser fett så kan fråga lite smidigt hur bra och säkert resultaten blir. Onödigt att lägga pengar på något som inte funkar. 🙂 Kram

   idawarg 2016-04-13 10:12:02
   Svara
 • Shit vilket grymt pass!!!! Skönt att det känns i kroppen. 😀

  Diana 2016-04-12 09:11:22 http://lamadre.se
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en superbra blogg!
  Jag undrar bara var du har köpt dina ljusrosa jim rickey? Jättefina!

  Bella 2016-04-12 09:07:52
  Svara
 • Grymt jobbat! Jobbar också med konditionen nu. Så mycket enklare att motivera det när våren kommer känner jag =)
  Förresten är nyfiken på vilket trick du nötte på polen? Alltid rolig med lite inspiration 😉

  Amanda - Thenewstrongme 2016-04-12 08:52:04 http://nouw.com/thenewstrongme
  Svara
 • Samma här blodomloppet i Linkan och Norrköpings stadslopp ??

  Emmy 2016-04-12 08:23:48
  Svara
 • Jags ak springa blodomloppet här i Linköping i slutet av maj 😀

  Maja 2016-04-12 08:01:28 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Jag ska köra colorrun med några vänner och jag är så pepp! Det är ju inget långt lopp direkt men det ska bli kul att joina och få peppen från alla som springer 😀
  Ha en grym dag fina du!

  Camilla 2016-04-12 07:58:19 http://camillanorman.se
  Svara
 • Bra pass, inte konstigt att du har träningsvärk i benen! Haha. Jag gruvar mig som tusan då jag snart ska springa Göteborgsvarvet! Jag vet inte vad jag har gett mig in på ? Om du har några tips på bra intervallpass som ökar kondisen så dela gärna med dig!! ?

  Emma 2016-04-12 07:38:07 http://www.emmaslivsstil.blogg.se
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Haha nej inte konstigt 😀 Ska försöka lägga ut lite löppass framöver. Du kommer fixa det 🙂 <3

   idawarg 2016-04-13 10:02:54
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt