Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HUR SKA JAG ÄTA FÖR ATT BLI SMAL?

smal

God morgon mina älsklingar! Blir ingen utmaning denna veckan men en en träningsrelaterad video blir det med svar på massor av svar på era frågor.

FRÅGOR:
Vad är fördelar och nackdelarna med ”matchalatte”?

Har du någonsin funderat över att tävla i någon styrketävling?
Om jag vill bli av med fett och få starkare armar, vilket är då de bästa träningarna tycker du?
Jag brukar träna cirka 3 gånger i veckan, hur ofta tränar du Ida?
Hur kan man träna insida ben?
Vart köper du näringsjäst/bjäst/nutritional yeast?
Kan man träna även om man känner sig lite hängig?
Ifall man vill få större ben men inte mage, hur ska man göra då?
Hur ska man göra för att bli vegan är det inte svårt i början?
Vad är det bästa att äta om man vill bli smal?

–> KOLLA PÅ VIDEON HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej Ida! Jag vill börja med att säga att du är står inspiration till mig och när jag läser och tittar på dina videos blir jag alltid motiverad! Jag är 18år, bor hemma och går i gymnasiet. Det är svårt att äta nyttigt (älskar att äta bra mat) men min familj orkar aldrig laga något eller köpa hem de saker jag ber om. Det är svårt att äta bra i skolan för det som är gott i regel är oftast pasta och köttbullar. Jag har inte tid att laga maten hemma eller så jag kan ta med matlåda.
  Så min fråga är om du har något tips till mig?
  XOXO 🙂

  Jenny 2016-04-11 23:08:23
  Svara
 • Finaste ida!
  Jag behöver din fantastiska kunskap till mitt problem här!

  Grejen är den att jag nyss opererats för skolios (6 mån sen), och jag är så jäkla taggad och sugen på att börja träna nu igen! Men det som jag vill köra mest är såklart magövningar, då min midja är lika med obefintlig. Däremot är det just nu omöjligt att göra magövningar på golvet då jag är stelopererad haha!

  Så min fråga är, har du några tips på magövningar man kan göra typ ståendes? Har hantlar och gummiband hemma! För att ligga på rygg på golvet är som att ligga i Hades eldhav haha 🙂

  Camilla 2016-04-11 09:32:28
  Svara
  • Svar på Camillas kommentar.

   Hej fina du! Jag förstår och man behöver inte göra isolerade magövningar utan när du kör basövningar som ex squats, marklyft, utfall mm så se till att koppla på magstödet. Kan du inte göra övningar med indrag av knän ex mountainclimbers, indrag av knän i trxband eller med boll? Eller funkar det att stå i armhävningsposition? 🙂 Kramis

   idawarg 2016-04-11 16:58:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind