Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPO

IMG_6335.PNGIMG_6334.PNGIMG_6336.PNG

God morgon mina älskade hjärtan! Här kommer veckans fantastiskt inspirerade bilder tagna från hashtagen #wargpower på instagram. Ni mina vänner är helt magiska och inspirerar så mycket! TACK snälla för att ni delar med er varje vecka!

Idag kommer inte en ny utmaning upp utan istället en vlogg där jag svarar på massa frågor om kost och träning. Hoppas ni gillar den och ni hittar videon –> HÄR!

Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Sjukt duktigt du är. Har alltid velat köra poledance, får ta tag i det nu.

  Sandra Rabatten 2016-04-11 08:47:50 http://rabattkodsidor.se/butik/mm-sports-rabattkod/
  Svara
 • Hej Ida! Älskar veckans utmaningar, så längtar till nästa söndag då förhoppningsvis en ny kommer. Förra söndagen provade jag göra fällkniven som var en av övningarna i utmaningen, jag klarade inte av en. Igår gjorde jag stolt åtta stycken på rad! Wow! Du inspirerar! Bra blogg och bra youtube! Super kul!

  Therese 2016-04-10 20:25:26
  Svara
 • Hej Ida!

  Super bra blogg och videos! Har en fråga. Jag är vegan och äter inte gluten (har också precis kommit ur en ätstörning så är lite underviktig) MEN min fråga är hur jag ska göra för att bli mer pigg. Upplever att jag känner mig trött.. Äter 5 mål om dagen. Kan det ha att göra med att jag dricker mycket till maten och att det i sin tur gör att kroppen får svårt att ta åt sig näringsämnena? Kan du inte göra fler matvideos?
  Kram

  Linnea 2016-04-10 10:40:38
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind