Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VARFÖR SYNS INTE MAGRUTORNA?

crunch-ball-4

Hej Ida! Jag undrar hur jag kan bli av med underhudsfettet på min mage. Jag är väldigt vältränad men känner att eftersom jag tränar så pass mkt kan jag inte dra ner på kalorierna jag äter. Har gått ner 10 kg och nu tränar jag varje dag olika träningspass blandad styrka och cardio. Jag mår dåligt över att magrutorna inte syns för det är lite underhudsfett på magen men de finns där bakom det känner jag… Mår inte alls bra för det

SVAR: Hej fina du! Det låter som du kanske är på väg att tänka i farliga banor. Lite underhudsfett måste vi alla ha och vi alla har mer eller mindre på olika ställen. Jag ex har väldigt lite på magen men desto mer på armar och rygg. Strävade länge efter att få bort det där sista fettet på kärlekshandtagen men det gick inte. Istället så blev jag tunnare och tunnare på andra ställen jag absolut inte ville och tillslut fick jag en ätstörning. Nu behöver det inte vara så för dig men jag vill att du ska tänka efter. Är det så viktigt att de där magrutorna syns?

Tränar du mycket måste du äta mycket för annars kommer du att skada din kropp. Skulle det verkligen vara värt att skada koppen bara för att magrutorna ska synas? NEJ! Så fortsätt träna och håll ditt fokus på att ha kul och att du ska utvecklas i träningen. Ät mycket bra mat. Får du magrutor så får du och får du inte så får du inte och är heller inget du ska sträva efter då din kropp kanske inte är hälsosam i det läget.

Kramar Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Jag älskar verkligen din blogg Ida. Dock tittar ja mest på din klipp på youtube.

  Louise 2016-04-10 17:52:18
  Svara
 • Ida du äger!!!! Du jäkla grym inställning till livet, träning och hälsa. Sveriges ungdomar behöver en förebild som du! 🙂 Kramar

  Linn 2016-04-10 09:20:32
  Svara
 • Så bra svar!!! Men om man äter bra, tränar hälsosamt och en gång haft magrutor. Sen blivit sjuk i ätstörning och nu tränar igen (fast som friskförklarad efter många år) hur får man då tillbaka dom? Eftersom jag nu äter bra, tränar hälsosamt och lever ett vanligt liv.

  Lina 2016-04-10 08:01:34
  Svara
 • Super bra svar! 🙂

  gabella.devote.se

  Gabriella 2016-04-09 23:03:44
  Svara
 • Sen är det ju självklart olika svårt att få magrutor beroende på vilken kroppsform man har. Har man en lång överkropp får man ju lättare magrutor än någon med en kort överkropp. Har märkt att många är väldigt ovetandes om det här med olika kroppsformer och vilka förutsättningar man erhåller därefter. 🙂

  Sandy 2016-04-09 20:53:52
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är en 13 årig tjej som rider ca 4 gånger i veckan. Mitt problem är att jag har börjat småäta, och inte godis, utan ost, frukt osv. Det är verkligen jättejobbigt då jag har gått upp ca 9kg på 3 månader. Jag har tidigare haft anorexia, och då åt jag ingenting.
  Jag vill även komma igång och träna styrka. Såsom armar, ben och mage, för att min kropp ska orka rida. Jag vill göra en elitsatsning på ridningen, och då är det viktigt att man är stark.

  Anonym 2016-04-09 11:52:37
  Svara
 • Hej Ida! Du pratar mycket om dessa greens som chlorella, spirulina och korngräs. Vet att du brukar blanda dessa, men om man inte har råd att köpa alla- vilken ska man då satsa på? Jag lider av IBS och är i perioder väldigt trött plus att jag har lätt att bli förkyld. Är det något av dessa som skulle passa särskilt bra för just mina symptom? Vet att alla är bra, just därför det är svårt att veta vilken av dem man ska satsa på att investera i. Kram!

  Ann-Sofie 2016-04-09 10:25:12
  Svara
 • En eloge till dig Ida, du är så klok!!! Vilket bra svar. Jag inspireras så mycket av din blogg varje dag! Kram

  Elin 2016-04-09 09:13:28
  Svara
 • Hej Ida! Vet att du berättat tidigare om att du haft en ätstörning. Skulle du inte kunna berätta lite om hur det gick till och hur du kom ur den perioden? Kram

  Sigrid 2016-04-09 08:44:18
  Svara
 • Vilket bra svar!

  Hanna - Pilates och träningstokig 2016-04-09 07:58:40 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt