Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

#CHANGEDESTINY

Nu ska jag berätta om något som verkligen har upprört mig! Innan jag fick se filmen ovan var jag helt ovetandes om hur kvinnor i Kina har det. Det är nämligen så att om man inte är gift innan  27 i Kina som tjej så blir man kallad för ”leftover”. Man anses vara oattraktiv och misslyckad som inte blivit gift och man kallas för gammal och ”leftover”. Kvinnor har en otrolig press på sig från familjen att gifta sig och många gånger så struntar man i riktig kärlek och tar bara första bästa för att bli gift. Hur hemskt är inte det här?

Så idag vill jag verkligen lyfta den globala kampanjen #changedestiny som drivs av hudvårdsmärket SK-II. Syftet med kampanjen är att ta kontroll och själva bestämma över sitt liv och öde. Videon ovan är verkligen berörande så tycker ni ska kolla på den och även följa kampanjen under hashtagen #changedestiny.

Fy alltså, jag kan inte fatta att det ens går till så! Man vill bara säga till alla vackra kvinnor i filmen att de är bra och vackra precis som de är och att de ska stå på sig och inte stressa över att hitta den rätta kärleken!

(I samarbete med SK-II)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt