Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPO

IMG_5946.PNGIMG_5947.PNGIMG_5948.PNG

#WARGPOWER

God morgon mina hjärtan! Här ovan ser ni mina favoriter från veckans #wargpower. GRYMMA som vanligt! Kul att jag såg många av er som övat på bryggan i veckans utmnaing. Wohoo. Denna veckan kommer en ny utmaning upp och det är dags att träna lite mage och abs. Ni hittar magträningen –> HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej!

  För det första vill jag säga att din blogg verkligen inspirerar och är alltid lika rolig att läsa. Sen har jag en snabb liten fråga. Det är nämligen så att jag ska åka till Asien, till bland annat Thailand och Vietnam, och undrar vad man ska äta för att hålla sig till nyttig och näringsrik mat? Om du har några tips på riktlinjer eller rätter?

  Vore oändligt tacksam för svar!

  Alexandra 2016-04-04 05:41:04
  Svara
 • Hej,
  Bra utmaning tycker jag och du har en jättehärlig träningsröst. Jag började idag att köra en omgång men kände av i ländryggen på crunches och bicyclecrunches. Jag vet att man ska vara försiktig med ländryggenoch jag undrar vad jag ska göra åt det. Jag antar att jag borde träna upp ländryggen men vad finns det för övningar för det?
  Kram Vera

  Vera 2016-04-03 18:12:03
  Svara
  • Svar på Veras kommentar.

   Tack fina du och bra att du avslutade när du fick ont. Jag tror inte att det sitter i ländryggen utan att det är din inner core som behövs stärkas upp. Kolla och kör mina övningar för inner core på youtube istället 🙂 Kramis

   idawarg 2016-04-03 20:37:13
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en fråga angående sötsug och frestelser. Mitt problem precis som många andra ligger inte i att det är svårt att äta hälsosamt och skapa hälsosamma matvanor, tvärtom är det sådan kost jag genuint tycker om och mår bra av. Det är att stå emot frestelserna som är svårast. När man är bortbjuden till kompisar eller släktingar blir man ofta erbjuden massa godsaker som kakor, glass och godis vilket kan vara svårt att stå emot, speciellt ifall man känner av sötsuget och lyckats hålla sig undan sådan mat på ett tag. Ibland tackar man till och med ja bara för att vara artig. Har du några tips på hur man kan stå emot frestelserna när man blir bortbjuden och hur man isåfall kan tacka nej på ett bra sätt?
  Tack för en inspirerande och motiverande blogg! Kram

  Hanna 2016-04-03 17:11:53
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Hej igen Ida!
   Jag hade verkligen blivit superglad ifall du har tid och lust att svara på min fråga som jag skrivit här ovan. Kram

   Hanna 2016-04-08 16:52:02
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag har börjat ta MSM efter dina fina lovord:)

  Det står ju att man ska blanda med vatten, men jag tar den i min smoothie. Hur gör du? Vilket är bäst?

  Kram!:)

  Mikaela 2016-04-03 10:28:23
  Svara
  • Svar på Mikaelas kommentar.

   Men vad spännande. Hoppas du gillar det lika bra som mig och se till att ha tålamod med det de 2 första veckorna 🙂 Jag tar min i en liten shot vatten så det går över snabbt. Testade i smoothie först men tycker det förstör smaken på den goda smoothien å kör mad bara vatten. Kram

   idawarg 2016-04-03 13:05:08
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind