Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNING FÖR ATT GÅ NER I VIKT?

IMG_3578.JPG

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Hej bästa Ida. Jag vill gå ner 9 kg på 4 månader. Hur bör man lägga träningen för att nå detta? Vet ju att styrketräning är grymt, men känns som det tar är innan man bränt bort fettet då! Sen undrar jag vad du tycker om guarana? Ska skriva högskoleprovet snart och behöver något uppiggande, vid dom sista delproven på eftermiddagen är hjärnan helt slut! Sist drack jag en NOCCO inför sista delprovet och det fick motsatt effekt, kunde inte alls fokusera och orden bytte plats ?
Kram <3

SVAR: Hej fina du och tack för din kommentar! Styrketräning är grymt och funkar absolut för att bränna fett. Ju mer muskler du har desto mer förbränner du i vila. En kombination av styrketräning och cardio tror jag är optimalt. Det jag har tyckt funkat bäst på mina klienter med samma mål som dig är cirkelträning där du väljer ut 5-7 olika övningar (kan vara både styrka och pulshöjande) kör dem 15-20 reps i rad och vila sedan 1 min och kör 4-6 varv. Riktigt effektivt! Du har massa sådana pass på min youtube i kategorin –> träningspass.

Men det viktigaste är att du tränar och rör på dig över huvud taget så välj det som du gillar bäst. Sedan kommer kosten att vara en väldigt stor del i dina resultat.

Jag älskar Guarana och det gör mig verkligen klar och pigg i huvudet. Det räcker att ta lite på morgonen/förmiddagen så hänger det i länge. Jag är väldigt känslig för olika energidrycker och även kaffe (kan bli skakig och stissig) men blir ej det av Guarana. Även matcha funkar superbra och ger en långvarig uppiggande effekt utan biverkningar. Men vi alla reagerar ju olika så skulle rekommendera att testa det innan du skriver prov.

Du kan köpa Guarana –> HÄR!
och Matcha –> HÄR!

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Ida! Tack för svaret på min fråga 🙂 Ja körde ett av dina cirkelpass igär ( den med jumping jacks, burpees osv) förutom att jag bytte ut den näst sista övningen mot utfall. Och jisses vad otränad jag är! Man skulle ju köra 5 varv, jag orkade 4 och då hade jag 1 min vila mellan varje varv. Känner mig så misslyckad som inte ens orkar med de passen som du rekommenderar.. 🙁 Kramkram <3

  Flisan 2016-04-02 14:35:51
  Svara
 • Hej! Om jag är ute efter att gå ner i vikt men samtidigt tighta till kroppen, vilken konditionsträning ska jag satsa på? Crosstrainern, löpband eller spinning? Spinning är väl väldigt förbrännande och bränner väl mest kalorier? Eller har jag fel? Kram på dig! Du är bäst!

  Emma 2016-04-02 07:10:09
  Svara
 • Hej Ida! =D Har för mig att jag läste för länge sedan att du önskade att Sverige skulle få kokosyoghurt. Såg nu att Paradiset på Söder har fått in det! 🙂

  Neta 2016-04-01 23:59:01 http://netas.nu
  Svara
 • Tja Ida! Är du utbildad PT? 😀 Tänkte bara med tanke på att du skrev ”mina klienter”? 🙂 Kram på dig!

  Saga 2016-04-01 21:21:06 http://sagageorgsson.for.me
  Svara
 • Hej Ida!
  Tack för en så fin och inspererande blogg!:) jag har en fråga vet att du har pratat om problem med magen tidigare. För två veckor sedan la jag om min kost och jag började äta nyttigt mycket grönsaker och frukt och många gröna smoothies. Vad kan gå fel tänkte jag detta blir kanon, men nu har jag haft ont i magen konstant i två veckor… Ska man börja smått med detta? Det känns som att bara skulle var att börja äta nyttigt ingen berättade någonsin om biverkningar efter nyttig mat… Tack igen för en bra blogg kram!

  Nathalie 2016-04-01 19:53:37
  Svara
 • Hej!!

  Kan varmt rekommendera C9, F1, F2.
  Min sambo har gått från sunk till hunk på 69 dagar och ska föreläsa om detta på ett event i helgen.
  Vi kommer att ha ett webinat nästa vecka om detta!!

  Maila mig för mer info //Jenn

  Jenny Ericsson 2016-04-01 18:28:16 http://www.myaloevera.se/lifestylecoachj
  Svara
 • Styrketräning är verkligen grymt!

  http://erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York 2016-04-01 14:53:36 http://erikalindgren.com
  Svara
 • 9 kilo på 4 månader, akta dig för löshud! Men annars lycka till, grymt målmedveten och kör på bara!! Styrketräning är bäst, det säger alla, precis som Ida säger också, i kombo med cardio, blir det perfekt. 😀
  Lycka till

  Diana 2016-04-01 10:26:49 http://lamadre.se
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Man rekommenderar 0,5kg i veckan för att kropp och hud ska hänga med! Så 9kg på 4 månader lär inte bli slappt ☺️

   Sandy 2016-04-02 00:00:11
   Svara
 • … och Nocco innehåller också koffein, men som för dig Ida så kanske en reagerar olika på olika produkter. 🙂

  Lova 2016-04-01 10:09:23
  Svara
 • Guarana är uppiggande för att det innehåller koffein, så vill man få en känsla av att en är piggare och mer alert kan en lika gärna använda sig av kaffe eller koffeintabletter. 🙂

  Lova 2016-04-01 10:07:40
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind