Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

GLAD PÅSK

ida-warg-påsk2

Glad Påsk mina hjärtan! Här kommer en härlig påskbild från förra året. Hoppas på lika bra väder i år igen då jag ska ner på stan med mina kusiner och gå påskparaden nu. Wohoo. Haha. Först ska jag få lite mat i magen och det kommer vara första året sedan jag var bebis som jag inte ätit ägg på påsk. Detta året får det istället bli en gul smoothie på mango. MUMS!

Men i alla fall, GLAD PÅSK på er mina hjärtan! ♥

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilken härlig bild, glad påsk! 😀

  Tänkte bara fråga om och hur mycket ämnesomsättningen försämras om man får i sig för lite mat under en längre period? Och hur fungerar det då när man börjar äta normalt igen, ställer den om sig efter hand?

  Kramis!

  Elsa 2016-03-26 18:00:34
  Svara
 • HAah, så söt bild!! Glad påsk <3

  Neamdring 2016-03-26 17:17:33 http://neamdring.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag har inte hittat någon vegansk proteinbar med tillräckligt mycket protein (inte här jag bor i alla fall) och undrar om du kan tipsa om någon ?

  När man kommer efter ett träningspass och får välja mellan questbar och liknande med 20-30 g protein och rawbite/ rawbar med typ 3 g blir det ju liksom questbarsen. Tips önskas !

  Elli 2016-03-26 16:45:17 http://ellinopersson.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida, skulle vara jättekul om du gör någon matrelaterad påskvideo!! Glad påsk ?

  Emma 2016-03-26 15:22:31
  Svara
 • Glad påsk Ida! 🙂

  Jag undrar om du fortfarande följer ImuPro rekommendationerna (livsmedel du ej tål och rotationsdieten) eller om du har försökt anpassa till en egen matlivsstil? Hur går det? Hur tänker du kring det?
  Jag har själv testat mig med ImuPro300 och är nu inne på min 7e vecka (snart testa lägga in nya livsmedel) och det går väldigt bra. Det jag tkr är lite jobbigt och omständigt är rotationsdieten.

  Johanna 2016-03-26 09:02:24
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Jag körde efter det strikt i ett år och blev väldigt mycket bättre och blev av med 50 överkänslighter. Nu kör jag inte strikt efter det men har det i åtanke och försöker undvika det jag har nivå 3 och 4 på. Men körde strikt 1:a året och det var sååå värt det så kör på 🙂 Det kommer bli bättre så du kan vara mer fri 🙂 Kramis

   idawarg 2016-03-26 09:28:17
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind