Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROBLEM MED POLLENALLERGI?

IMG_5167.JPG

Pollenzym (Klick!)

God morgon mina hjärtan! Sista dagen i Stockholm för mig innan jag åker till Åmål för att fira Påsk + håller i ett träningevent. Ska bli så kul! Idag är det fullt ös då jag ska iväg på Spraytan nu, sedan möte, lunchmöte, frisören och sedan Guldtuben. Woop! Mycket rolig dag helt enkelt!

Så nice att det börjar bli vår också, älskar den känslan förutom en grej… pollen! Någon av er som börjat känna av? Förra året började jag ta Pollenzym i februari och kände knappt av min allergi! SÅ SKÖNT! Nu har jag glömt det, men började förra veckan så håller tummarna för att det ändå var i tid.

För en som lider av pollenallrgi kan jag verkligen rekommendera att ge –> Pollenzym (klick!) en chans. Den ska göra symptomen lindrigare och förra året funkade det bannemej. Tog 2 kapslar på morgonen och 1 på eftermiddagen varje dag under våren. Så ett litet tips till alla er som också har problem med allergi.

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida. Jag är 13 år och har jätte jobbig pollenallergi så jag blev sugen på att testa pollenzym som du tipsade om men när jag läste runt om den märkte jag att det bara står medicinering till vuxna men inte till barn, så jag undrar om jag som tonåring kan äta dessa piller mot min allergi? Är otroligt tacksam för svar

  Ellen 2016-05-02 18:28:20
  Svara
 • Hej Ida! Jag blev väldigt intresserad av Pollenzym och beställde just hem dem!
  Men jag ville bara fråga om du äter vanlig pollenmedecin samtidigt?

  Kram Elin

  Elin 2016-03-30 17:08:29
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Ja jag tog dem förra året och använde inte någon annan medicin och för mig funkade det hela våren. Ska bli intressant att se hur det blir i år. Jag har ännu inte behövt ta någon extra medicin då jag brukar få ganska mycket astma och kliande ögon och näsa. Vill inte äta pollenmedicin då det gör mig trött så hoppas på att jag klarar mig igenom denna våren också utan 🙂 Kram

   idawarg 2016-03-30 17:36:29
   Svara
 • Hej! Jag har en fråga om hur jag bör lägga upp mina träningspass. Mitt mål är att förbränna och tona till kroppen. Jag tränar i nuläget 3-4 gånger i veckan och utöver det så rider jag varje dag. Jag har börjat med att springa 10 minuter i början av varje pass och sedan styrketränat men fått höra att det förstör muskelbyggnaden. Även undrar jag över antalet reps och set jag bör göra på varje övning då alla säger olika. Tack för superbra blogg!
  Kram

  J 2016-03-24 12:42:05
  Svara
 • Hej Ida, tack för att du en sån fantastisk inspiration! 🙂 jag har en fråga angående bars. Jag testade en bar i dag som är glutenfri och den heter Flap jack. Jag testade den som är smaksatt med cashewnötter och kokos. Jag undrar om du skulle kunna tänka dig att testa den och se vad du tycker, om du godkänner den som mellanmål till exempel 🙂 skulle verkligen uppskattas!
  Kram

  Helena 2016-03-24 09:30:55
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Hej Helena och tack snälla! jag äter sällan bars då jag är allergisk mot nötter så jag har ej testat den. Men är det bara naturliga ingredienser utan tillsatt socker ska den vara ok 🙂 <3

   idawarg 2016-03-25 12:33:51
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind