Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN HELG I SÄLEN

IMG_4975.JPGIMG_4977.JPGIMG_4970.JPGIMG_4973.JPGIMG_4974.JPGIMG_5075.JPGIMG_5074.JPG

Älsklingar vi har haft det så härligt i Sälen, älskar verkligen det stället alltså! Har fått så mycket ny energi och behövde verkligen den här helgen! Tycker även att jag har maxat de här dagarna då vi i fredags körde längdåkning, lördagen slalom och igår testade jag även snowboard. Hur allt gick kommer ni få se i en vlogg jag ska sätta mig att klippa ihop på vägen hem. Ni vill inte missa den 😀

Nu har vi precis kört ett gympass och ska packa ihop allt och sätta oss på buss/tåg hem mot Stockholm igen. Woop! Ha en fin dag! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Vart är dina Byxor ifrån? letat runt efter ett par liknande men inte hittat, kom på att du lagt upp bilder med dom här och på instagram! <3

  Willan 2016-12-21 20:05:35
  Svara
 • Hej Ida!

  Tar du några multivitaminer/mineraler? Vilka hade du tipsat? 🙂 ha det finemang!!

  Josefine 2016-03-21 22:12:24
  Svara
  • Svar på Josefines kommentar.

   Nej jag tar specifika vitaminer/mineraler då jag testat mig för vilka jag behöver. Men multi är toppen och jag rekommenderar de här http://welloteket.se/produkt/holistc-multivitamin/ och http://welloteket.se/produkt/holistic-multimineral/ <3

   idawarg 2016-03-21 22:28:39
   Svara
 • Så härligt ni haft. 🙂

  Louise 2016-03-21 19:29:00
  Svara
 • Hej! Min mage är väldigt högljudd, mullrar och bullrar, fastän jag inte är hungrig, speciellt på kvällen. Det här händer speciellt när jag ska någonstans som till vänner eller bekanta. Undrar om du skulle kunna hjälpa mig (eller om någon i kommentarerna har tips) det är nämligen jobbigt, speciellt vid tysta stunder när magen mullrar. (obs inte hungrig) Min mage blir också lätt lös, mullrig och bullrig efter att jag ex. har varit på stan och sen kommer jag hem. Undrar varför och har nån snälla något tips för mår inte bra av det här, vill helst stanna hemma ensam när min mage blir så bubblig, lös och högljudd. 🙁 Tror du magpaketet från welloteket kunde vara en lösning? Tacksam för svar 🙂
  ps. Du är grym, älskar din blogg 🙂

  anonym 2016-03-21 18:44:17
  Svara
  • Svar på anonyms kommentar.

   Hej fina du och tack snälla! Jag förstår dig och min mage var så när ag åt saker jag var överkänslig mot. Har du märkt att det blir värre av någon slags mat? Ex gluten? mjölk? ägg? Brukar du ha ont i magen? Magpaketet innehåller Lactovitalis som är goda magbakterier som gynnar en god tarmflora. Glutamin hjälper till att läka en skadad tarm och Cellenzym hjälper till att bryta ner maten så du inte blir svullen efter måltid. Har du några av de symptomen? Har du testat att ta Spirulina någon gång? Känns som att det skulle kunna vara något. Även Lactovitalis skulle vara toppen. Har du problem met matsmältningen så testa även Cellenzym. Kramis

   idawarg 2016-03-21 22:36:24
   Svara
 • Hej Ida! Jag behöver tips och råd. Just nu arbetar jag som brevbärare och det en del inte vet är att arbeta som brevbärare är ett ganska tungt jobb. Dels att springa i trappor men också att bära flera kg’s reklam på armen. Jag arbetar ungefär till 4-5 varje dag. Jag har precis kommit igång med träningen på riktigt och fått in rutiner (innan jag började som brevbärare) men nu när jag är brevbärare är jag sååå himla trött i kroppen efter jobbet så att jag inte orkar gå och träna. Till exempel vill jag gå på spinning kl 6 men mina ben är som sagt döda efter ett jobbpass med springande i trappor… hur ska jag göra för att få tillbaka mina rutiner?!

  Kram Alicia

  Alicia 2016-03-21 18:26:50
  Svara
  • Svar på Alicias kommentar.

   Hej Alicia! jag förstår och brevbärare är ett tungt jobb och det är inte konstigt att du är trött då du utmanar dig själv fysiskt hela dagen. Se till att äta mycket mat och vila ordentligt så du får din återhämtning. Hade jag varit du hade jag kört styrka istället för cardio då du får en hel del cardio på jobbet. Men för att orka med så är det mycket bra mat och vila när du kan. Se till att få i dig ett stort mellanmål på eftermiddagen så kanske du orkar med ett pass direkt efter jobbet? Eller honner du med ett kort lunchpass någon dag? Om det är för tungt så testa träna på din/dina lediga dagar? Kram Ida

   idawarg 2016-03-21 22:41:04
   Svara
 • Fina bilder!
  Gjorde dina banankakor idag, men hade i lite kanel också. Blev riktigt mumsiga till kaffet 🙂

  Caroline 2016-03-21 17:53:03 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
 • Gud så härligt! Älskar också sälen (trots att jag inte är någon expert på skidor hehe)! 😀

  Karin 2016-03-21 16:09:53 http://nouw.com/karinbjorkman/
  Svara
 • Men åh så härligt!! Underbara bilder ?

  http://erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York 2016-03-21 13:43:00 http://erikalindgren.com
  Svara
 • OBS! menade inte att håna att du har hjälm, det SKA man ha. Tycker bara folk ser så söta ut i det <3

  ISA 2016-03-21 12:50:05 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • vad härligt att du haft det så bra. Och sååå söt tjej med hjälmen! haha

  ISA 2016-03-21 12:49:29 http://isabyl.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt