Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPO

IMG_5051.PNGIMG_5053.PNGIMG_5052.PNG

God morgon mina hjärtan! Jag har det så härligt i Sälen och njuter. Ett inlägg om det kommer imorgon 🙂 Men nu till veckans höjdpunkt, era bilder i #wargpower från veckans som varit! WOW säger jag bara. Ni är bäst!!! Vill man följa några på bilderna ovan så hittar ni dem i hashtagen #wargpower på inagram.

Idag har jag postat en träningsvideo från gymmet på min youtube med mina bästa övningar för rumpan. Ni kan se den –> HÄR! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Så fina biilder!?

  Sanna 2016-03-20 21:49:53 http://emimiil.myshowroom.se
  Svara
 • Åh blir lika glad varje gång du tar med en bild från min instagram. Ha en fin söndag. Kram

  Emma 2016-03-20 09:50:34 http://emmabjorndahl.se
  Svara
 • Hejsan Ida!
  Jag och min syster ska till Stockholm för att springa Womens half health marathon i april och jag undrar om du har tips på hälsosamma restauranger för lunch och middag lördag och söndag. Har googlat rawfood/hälsoställen i Stockholm men det verkar som att de flesta bara har öppet måndag-fredag och sen en stund på lördag förmiddag (då ju vi springer loppet). Hade varit evigt tacksam om du ville ge några tips jag kan kolla upp! Ha en härlig söndag!

  Kram Ida

  Ida 2016-03-20 08:56:04
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind