Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHOKLADBOLLAR (VEGAN) – RECEPT

IMG_4789.JPG

God morgon mina hjärtan! Här kommer ett magsikt recept på kokosbollar. Så bra att ha hemma som ett nyttigare alternativ till fika, mellanmål eller när man blir sötsugen.

INGREDIENSER:
• 1 dl kokossocker
• 1 dl Kokosolja
• 3 dl havregryn
• 2 msk kaffe
• 1 tsk vaniljpulver
• 2 matskedar kakaopulver

Riven kokos att rulla i.

GÖR SÅ HÄR: Mixa alla torra ingredienser (förutom riven kokos), addera sedan kaffe och kokosolja och knåda ihop. Rulla bollar i riven kokos och ställ in i kylen i en stund.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! Jag tänkte fixa av dessa till min fest i helgen och undrar typ ca hur många bollar det blir av en sats?

  Kram!!!

  Siri 2017-08-28 19:27:30
  Svara
 • Måste bara skriva att jag har testat detta recept och de är verkligen de godaste chokladbollar jag har smakat! Så underbart fanatiskt goda, mitt nya favoritrecept! 😀

  Maja 2016-03-18 20:50:32 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara
 • Ska jag testa 🙂

  Caroline 2016-03-17 14:30:48 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida:)
  Jag har lite problem när det kommer till min kondition. Jag är överlag en ganska aktiv tjej, jag tränar (hårt) minst tre gånger i veckan på gym och även cardio några gånger i veckan. Nu till problemet, det är som så att jag har försökt förbättra min kondition det senaste året och det börjar gå riktigt bra när jag kör olika maskiner (spinning, crossramp, crosstrainer, rodd osv) inomhus, pulsen går upp och jag svettas mycket osv, att klara 4 km på 25 min utan att stanna är då långt ifrån ett problem.. Men så fort jag går ut och springer till exempel kan det gå 5 minuter och då är jag så andfådd att jag knappt kan gå. Varför är det så tror du och hur kan man bättra detta? Jag är normalviktig och har inga skador eller så. Kram och tack på förhand:)

  Vilma 2016-03-17 10:14:52
  Svara
 • Hej Ida! Undrar lite om det dragits någon vinnare i tävlingen du hade med Asics ännu? Den tävlingen där man skulle ladda upp sin bästa löprunda och hashtagga FuelXplore. Är riktigt nyfiken och håller tummarna fortfarande! 😀

  Kramar
  @sofiahager på instagram
  http://sofiahager.wordpress.com

  Sofia 2016-03-17 07:42:34 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! Det är Asics som håller i hela tävlingen så jag har inte riktigt koll men kan försöka ta reda på 🙂 Kramis

   idawarg 2016-03-17 08:12:38
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind