Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HOTELLFRUKOST

IMG_4681.JPGIMG_4671.JPGIMG_4672.JPGIMG_4669.JPGIMG_4670.JPGIMG_4682.JPG

God morgon mina hjärtan! Förra veckan bjöd jag min pojkvän på frukostbuffe på hans födelsedag. Vi käkade på Scandic på Karlavägen och jag älskar deras frukost! Så mycket ekologisk mat och dessutom har Scandic infört massa bra alternativ på glutenfri, mjölkfri och vegansk mat på alla deras hotell. Det tycker jag är så bra! Dagens frukosttips helt enkelt 🙂

Är ni sugna på att testa så har jag just nu en tävling på min instagram @idawarg där man kan vinna frukostbiljetter så kolla in den 🙂 ♥ Nu ska jag kila iväg på möte. Hörs senare idag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh gud så gott det ser ut!!

  Har en fråga till dig: nästan varje dag när jag vaknar är mitt huvud jättetungt. Jag har inte huvudvärk utan det är endast tungt, det är som att det är fastklistrat i kudden och att det knappt går att flytta. När jag vaknar såhär och kommer upp från sängen är jag alltid jättetrött och har svårt att koncentrera mig på vad andra säger. Ibland släpper det efter ett tag men nu det senaste har det hållit i sig hela dagen. Då jag börjat äta näst intill fullt vegetariskt (äter fisk en gång i veckan) funderar jag på om jag kanske har vitamin/järnbrist? Jag orkar inte fokusera på någonting när jag är i detta tillståndet så jag skulle vara så tacksam om du ville skriva vad du trot det kan bero på. Kan tillägga med att jag inte äter gluten eller laktos!

  Älskar dig och din blogg, kram <3

  Lovisa 2016-03-16 18:54:39 http://lovisahammar.forme.se
  Svara
 • Åh så gott ? Hotellfrukost är ju det bästa!

  Anna 2016-03-16 10:45:55 http://nouw.com/annaohlin
  Svara
 • Mums! Älskar Scandics nya val på frukostarna. Åt själv på Scandic en dryg månad sedan och hittade havre ”philapdelphia ost” hur gott som helst var det. Finns att köpa i butik också men relativt svårt att hitta, men iallfall Oatly!

  Hanna 2016-03-16 09:13:47 http://nouw.com/ohanna
  Svara
 • Älskar hotellfrukost! 😀

  Hanna - Pilates och träningstokig 2016-03-16 09:07:19 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Låter asgott!
  Hoppas han gillade det och grattis till DIG med 50k på Youtube! 🙂

  Caroline 2016-03-16 08:33:07 http://blackmary.blogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt