Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DEN FRISKA WARGEN

den friska wargen

God lunch mina vänner! Ni har väl inte missat mitt och Viktors nya avsnitt av vår podd ”Den Friska Wargen”. Haha jag bara älskar vårt namn och vår nya design! Blir så glad! I senaste avsnittet pratar vi om mobbning och ni kan lyssna på det –> HÄR eller så söker ni bara på Den Friska Wargen på podcaster/iTunes.

Nu ska jag iväg på lunchmöte med Viktor och planera nästa veckas podcast som ska spelas in imorgon. Har ni önskemål på ämnen eller frågor ni vill vi ska svara på så kommentera nedan eller maila till wargochfrisk@gmail.com.

Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • ÄLSKAR ERAN PODD <3

  Julia Selbrand 2016-03-15 16:10:32 http://juliassnapshots.forme.se
  Svara
 • Fining! hörde första avsnittet och ni är ju så härliga! Bra team, gött med någon som har annan dialekt än sthlmska också, då känner jag mig mer hemma. haha!

  ISA 2016-03-15 16:06:47 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej fina Ida! Jag har alltid varit lite överviktig men har under det senaste halvåret försökt att ändra på det. Jag styrketränar 2 dagar/veckan, springer 1-2 dagar/veckan, rider, cyklar/går varje dag. Jag äter hälsosamt och har även testat att enbart äta vegetariskt under en period. Jag känner mig starkare men ser inte resultat, och siffrorna på vågen går upp istället för ner. Vad ska jag göra? Kram Lovisa.

  Lovisa 2016-03-15 15:55:21
  Svara
 • Wow vad kul!!

  http://erikalindgren.com

  Erika, sambo, New York 2016-03-15 13:54:03 http://erikalindgren.com
  Svara
 • Hej Ida!
  Älskar din blogg!
  Jag undrar om du har lust att skriva ett inlägg om en bra detox-kur? Vad man bör äta för tillskott etc och hur mycket mat/vad för mat man bör äta under detox?
  Kram

  Hanna 2016-03-15 12:02:50
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt