Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MASSOR ATT FIRA

IMG_5902.JPG

God härlig fredag mina älskade vänner! Hoppas ni mår kalas idag? Själv mår jag toppen och fick precis reda på att jag är nominerad till årets träningsblogg  i Finest Awards så har ni någon sekund över får ni mer än gärna rösta på mig –> HÄR! ♥ Jag skulle bli så glad!

Sedan är jag också så sjukt chockad och glad över att min och Viktors podd ligger 1:a på topplistan i iTunes! Hur hände det liksom? Haha wow! Ny podd om mobbning kommer upp på söndag så missa inte det och vi har bytt namn till ”Den Friska Wargen”. Tack snälla till dig som föreslog det! Vi tyckte att det var så roligt och knasigt namn att vi bara var tvungna. Haha.

IMG_4374.PNG

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Så klockrent! 😉

  Sofia - bipolär och f.d laestadian 2016-03-11 23:48:46 http://sofiavaha.blogspot.se/2016/03/dags-for-fragestund.html
  Svara
 • Bakade ditt banan och pepparkaksbröd idag. Det måste nog vara det godaste brödet jag någonsin ätit 🙂 Såå gott! Smakar mer som en kaka än bröd, I like! Vill tacka dig för grymma träningstips och recept på youtube TACK! Har kollat slaviskt på dina videos denna veckan och min motivation för hälsa och träning har ökat från 0-100 på 1 vecka. Jag aktiverar mina inre magmuskler flera ggr dagligen och har gjort ett par av dina övningar, men eftersom jag precis satt igång med träningen efter en graviditet känner jag mig väldigt svag och degig. Undrar om du skulle kunna lägga upp en träningsvideo på övningar och tips efter en graviditet….? Förut tränade jag 3 ggr i veckan på gym och var hyfsat vältränad, men att komma tillbaka efter en graviditet är lättaste sagt än gjort. Tack för mig 🙂

  Caroline 2016-03-11 21:41:53
  Svara
 • Hej Ida! Jag tränat 3 gånger/vecka och äter onyttigt (fika, godis, läsk osv) endast på fredagar och lördagar. Jag brukar träna två av veckodagarna och sedan en helgdag. Med andra ord tränar jag exempelvis tisdag och torsdag utan att käka onyttigheter, sedan tränar jag kanske en lördag men äter då onyttigheter på kvällen, ger träningen resultat ändå? Eller rekommenderar du att träna, i mitt fall tre dagar och dessa dagar utan att käka onyttigheter. (för att få bästa resultat)
  Tacksam för svar! Kram på dig!

  Emelie 2016-03-11 20:39:15
  Svara
 • Röstat 😀
  Åh jag ska åka utomlands i morgon, till solen (nä vet de är inte synd om mig..) men jag missar precis er podd. Hade ju varit super att ha på flygresan ?
  Kram

  Jenny 2016-03-11 20:22:01
  Svara
 • Hej! Jag tänkte bjuda på Acaibowl imorgon och har köpt acaipulver men jag glömde att beställa med acerola och guarana. Kan man göra det utan dom två med bara acaipulver och hur mycket ska man ta isåfall. Alla dina recept på acaibowls innehåller antingen acerola eller guarana så jag vet inte riktigt hur jag ska göra 🙂 Förresten, älskar eran podd!

  Emma 2016-03-11 19:47:49
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Tack finis och vad kul att höra ❤️ härligt att du ska göra Acai Bowl. Du kan bara utesluta acerola och guarana. ? hoppas du gillar den?

   idawarg 2016-03-11 22:12:18
   Svara
 • haha lätt det mest påhittiga namnet iaf 😉 lycka till! Har inte hunnit lyssna än men är säääker på att ni är bra!

  ISA 2016-03-11 15:37:45 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej ida!

  kommer ni ha rabatt någon gång på welloteket? 🙂 kram

  Jessica 2016-03-11 15:22:06
  Svara
 • Så roligt, grattis! Få ta och lyssna på den någon dag 🙂

  Sandra 2016-03-11 13:09:17
  Svara
 • Vad kul!! Grattis 😀

  Anna 2016-03-11 12:58:03 http://nouw.com/annaohlin
  Svara
 • Har röstat på dig! Skulle vara sjukt grymt om en före detta dansare, vegan och yoga tjej som du skulle vinna!!
  Tycker dock att du också skulle varit med i kategorin Årets youtubekanal! 🙂
  Whiee du är bäst lycka till nu! 😀

  Emmy 2016-03-11 11:41:03
  Svara
  • Svar på Emmys kommentar.

   Men åh tack finis och ja så synd att jag inte blev nominerad även där 🙂 Nästa år! Tack för din röst <3 <3

   idawarg 2016-03-11 13:48:14
   Svara
 • Såklart man röstar! 😀 <3

  Bunny 2016-03-11 10:48:54 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara
 • Ångestpodden ❤️❤️

  Frida 2016-03-11 09:45:05
  Svara
 • Grattis till er! 😀 Hoppas du får en fantastisk fredag, kram <3

  Maja 2016-03-11 09:16:05 http://www.healthymaja.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt