Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MITT NYA HÅR ♥

IMG_4280.JPGIMG_4279.JPGIMG_4281.JPG

God morgon mina finisar! Jag säger bara OMG vad jag är nöjd med mitt hår! Jag var hos bästa Emma på Rapunzel igår och fixade mitt hår. Hon gjorde lite high lights i min utväxt så jag har en hel del kvar av min naturliga färg fast att kanten mot det blonda inte blir å skarp. Sedan klippte hon lite på det håret som var skadat sedan innan och så satte vi in några slingor löshår som förtjockning. Det var länge sedan jag var så här nöjd! Wohoo ♥

Idag fyller mitt hjärta år så vi ska nu iväg och käka frukostbuffe tillsammans. Efter det ska jag träffa Viktor och spela in avsnitt 2 av podden och sedan på lite möten och ikväll Pole Dance. Så himla grym dag känner jag att det här kommer bli 🙂 Puss, I

(Inlägg i samarbete med Rapunzel)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Tycker det ser superfräscht ut! 🙂 Snyggt! 😀

  Johanna 2016-03-09 12:39:28 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag har en fråga ang mjölkprodukter till dig. Även man klarar av att äta komjölk är det ändå bättre att köra på manel- och kokosmjölk? Tänker att när man läser innehållsförteckningen på just mandel- o kokosmjölk så innehåller ju de en del tillsatser o så, medan vanlig komjölk inte gör det..
  Vad är det som är negativt med komjölk (bortsett från att man kanske inte tål det)?
  Jag vill gärna äta så bra mat för min kropp som möjligt o du verkar ha väldigt bra koll på hur man gör detta!:)
  Tack för den absolut bästa bloggen finaste Ida! <3

  Johanna 2016-03-09 09:29:21
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Komjölk ger inflammationer och man kan få i sig mycket hormoner mm via kossans mjölk + att de behandlat den så mycket vilket gör att människokroppen har svårt att bryta ner den. Absolut du har rätt att ex mandel och kokosmjölk innehåller lite konstiga saker, dock tror jag ändå att ekologisk veg mjölk är bättre. Men allra bäst är om du gör den själv. Det är verkligen jättelätt. Bara att mixa mandlar och vatten och sila bort skalen 🙂 Kramis

   idawarg 2016-03-09 09:41:18
   Svara
 • Men gud vad snyggt! Vad är det för sorts fäste? Är det flätor man syr i eller pluggar? Tack för tipset!

  Förresten! Ett tips till alla oss som gillar att träna men inte vill slösa pengar på träningsprylar. Hittat ett ställe där man gör undersökningar som ger poäng som man sedan kan byta ut mot märkesgrejer helt gratis. Crafts träningskläder t.ex. Man kan även köpa Le Creuset, KitchenAid m.m. http://tinyurl.com/o622tyu

  Annika 2016-03-09 07:53:53
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind