Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CHIAPUDDING CHOKLAD – RECEPT

chiapudding-choklad

Här kommer ett magiskt recept på en choklad chiapudding som är gjort av min fina vän Viktor. Vi har nu fått in magiskt raw kakaopulver och kakaonibs på Welloteket från Mother Earth. Pulvret är kallpressat, ekologiskt och helt raw och nibsen är ekologiska och magiska att toppa smoothien eller chiapuddingen med. Båda av högsta kvalité och smakar magiskt så är ni ute efter bra kakao, this is the one 🙂

CHOKLAD CHIAPUDDING
(2 portioner)
• 1/2 dl chiafrön
• 1/2dl raw kakaopulver Mother Earth
• 1/2tsk vaniljpulver
• 1 tsk kokossocker (eller annan sötning)
• 4dl mandelmjölk

Gör så här: Ta fram en burk som har ett omslutande lock och blanda de torra ingredienserna i den. Häll på mandelmjölken och slut locket. Skaka burken ett par gånger så allt blandar sig ordentligt. Ställ sedan in burken i kylen och efter 5-6 timmar så är puddingen klar att avnjutas! Innan det är dags att äta den skaka burken ordentligt ett par gånger så allt blandar sig och det inte blir några klumpar av chiafrö i botten. Ta hjälp av en gaffel i värsta fall!

(Inlägg i samarbete med Welloteket)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Hej, jag håller på att bygga magmuskler och lagt upp ett bra träningsschema under en lång period som jag följer strikt. Då jag även vet att träning och kosten går hand i hand så äter jag rent och hälsosamt och har även uteslutit socker. Men problemet är att jag blir inte av med bilring på magen och extra fettet. Jag vet att det tar tid för att se en process men nu så har jag följt mitt Mag och kostprogram i 4 månader men ändå så sitter bilringen kvar. För övrigt märker jag skillnad på mina övremagmuskler men inte vid navel och under. Så jag undrar om du har tips på hur man blir av med bilringen?
  Tack och kram Veronica

  Veronica 2016-03-10 02:10:08
  Svara
 • Hej!
  Jag har en önskan om en video. Jag är Just Dance instruktör och ibland får jag svårt att hitta insperation till olika danssteg. Skulle inte du kunna gör en video där du lär ut olika danssteg eller stilar, ganska basic steg och lite hur man kan utveckla. Hade varit kanon bra för att få lite insperation.
  Superduperbra är din blogg och youtube! Slute aldrig med de du gör för du är grym!
  Kram

  Elin 2016-03-09 23:19:42
  Svara
 • Hei Ida!
  Har just inskaffat MSM och började användningen igår, har blivit så himla inspirerad av dig. Har idag mått dock ganska dåligt (huvuvärk o känner mig typ sjuk) men förstod att detta är normalt då utrensningen startar? Är det ett tecken på att jag har mycket dåligt i kroppen som vill ut? Då jag nu läst om olika nyttor de har (mot ärr, diabetes o vad allt jag hittade) så undrar jag om det är nån ”point” i att äta det om man inte har ett konkret ”behov” (tex dåliga leder etc?). Sen undrar jag även vad det gör för hyn, får man liksom mindre finnar typ ? Tack för inspirerande blogg 🙂

  M 2016-03-09 21:12:31
  Svara
  • Svar på Ms kommentar.

   Hej fina du! ja det är helt normalt. Vi alla har mycket skit i oss, det räcker att bara gå ut och andas men självklart om man äter sämre mat, dricker koffein, röker mm så har man antagligen mer gift i kroppen. Jag mådde också jätte illa i omgångar under 2 v sedan släppte det helt och jag blev piggare, fick klarare hy, håret växer fortare, magen fungerar bättre mm. Du behöver inte ha problem för att MSM ska vara bra för dig. Här kan du läsa lite mer om MSM http://morotsliv.com/2014/08/msm-for-en-piggare-och-battre-halsa.html

   Etgt tips för att inte må illa är att ta MSM tillsammans med mat och inte på tom mage 🙂 Kramis

   idawarg 2016-03-09 21:21:56
   Svara
 • Hej Ida 🙂 skulle du kunna göra fler mat – haul? Tycker det är så kul att se vad du köpt och få tips och inspiration. Jag undrar också varför du inte gillar ägg? Tycker själv ägg är bra att äta när man inte har tid att fixa annat.

  Louise 2016-03-09 19:04:42
  Svara
 • Vi lagade din linsröra med råris här hemma idag och det blev succe!! Tack för tipset, blev så himla gott! http://nouw.com/linneaflystam/veggomiddag-23910019

  Linnéa Flystam 2016-03-09 18:30:11 http://nouw.com/linneaflystam
  Svara
 • Alltså är så nyfiken på din mukbang som du spelade in, när kommer den upp?? 😀

  Ellen M 2016-03-09 17:58:47 http://www.nouw.com/ellentyra
  Svara
 • Detta har inte så mycket att göra med inlägget men jag undrar vad du tycker om lchf? Är det bra för kroppen? Kan man fortfarande träna och så?

  Emma 2016-03-09 17:25:09
  Svara
 • Wow Ser helt fantastiskt ut 🙂
  http://erikalindgren.com/

  Erika, sambo, New York liv! 2016-03-09 17:02:52 http://erikalindgren.com/
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar vad du har för syn på soyafärs, quornfärs och tofu. Jag är själv kluven på om jag bör undvika det och istället bara köra på helt naturliga råvaror… Eller räknas det som naturligt? Haha ja du hör, jag är rätt förvirrad så skulle uppskatta din åsikt:) kram

  Anna 2016-03-09 16:43:33
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Ja det är naturligt men kan påverka hormonerna om man äter för mycket så ät det med måtta. Jag äter tofu någon gång i veckan. Kramis

   idawarg 2016-03-09 17:10:35
   Svara
 • Mums, vad gott det ser ut!

  Gjorde någon liknade med:
  3-4msk chiafrön,
  2dl mandelmjölk
  1tsk kakaopulver
  och vet inte hur många droppar, kanske 4-5 droppar vanilj stevia drops

  Vad anser DU om stevia drops? tex Nutri-Nick? bra eller dåligt?

  Caroline 2016-03-09 15:56:17 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
  • Svar på Carolines kommentar.

   Mums vad gott. Jag brukar inte använda stevia eller sötningsmedel utan tar kokossocker eller agave istället. Men någon gång då och då funkar säkert med stevia 🙂

   idawarg 2016-03-09 17:11:25
   Svara
 • Vad roligt att du har börjat padda!! Helt klart något jag kommer följa!! Kram Kram

  Caroline 2016-03-09 14:12:31 http://www.smoothiesandstuff.com
  Svara
 • Har läst många kommentarer där du tipsar folk att göra en håranalys, men vart gör man det? Internet?

  Martina 2016-03-09 12:08:45
  Svara
  • Svar på Martinas kommentar.

   Ja du googlar bara på hårmineralanalys och beställer den via nätet. Jag gjorde min via något som heter näringskällan tror jag men ta det som är billigast 🙂

   idawarg 2016-03-09 12:39:35
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind