Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSVÄRKEN FROM H*LL

IMG_4208.JPG

God morgon mina hjärtan! Ni fattar inte vilken träningsvärk jag har i min rumpa! OMG! Hahaha. Jag har inte kört styrketräning för ben och rumpa på ett tag eftersom jag kört mest Pole och yoga. Ni kan se hela passet nedan. Riktigt bra och härligt och det tog enormt mycket i baksida och rumpa.

Uppvärmning 10 min Power Walk 15% lutning
12 benpress X 4
2 Front Squats X 6 (Körde efter russian squat routine)
12 höftlyft med skivstång 50kg X 4
Superset: 10 utfall smith 40kg + 10 squat i abduktor maskin X 3
12 lår curl X 4
15 sidogång med gummiband X 3

Var även på värmeyoga igår i 1 timme vilket var magiskt! Passar mig perfekt att gå på det 1-2 gånger i veckan och få svettas och stretcha ut. Jag har annars väldigt svårt för att svettas, det måste vara riktigt varmt eller så måste jag springa milen. Min nya favvo är Hot MOJO och Hot Viyasa och att käka veggo sushi efter. MUMS! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej Ida, var yogar du någonstans? Tips på bra yogaställen i Sthlm?

  Tina 2016-03-10 11:40:05
  Svara
 • Hej fina du! Jag följer dig på youtube och inspireras jätte mycket av dig.
  Jag har sett att du säljer lite olika hälsopreparat (säger man så ? ) på welloteket.
  Jag har sedan en trafikolycka sedan 11 år tillbaka lite problem med kroppen så som: värk i vänstra hälen efter långa promenader,
  ”hjärntrötthet” , problem med nacke och rygg.. bl.a.
  Jag förstår att dessa hälsoprodukter inte man ta bort neurologiska besvär.
  Men alla små saker som kan få mig att iallafall må lite bättre skulle jag uppskatta.

  Så jag undrar om du kan tipsa mig om produkter som du tror kan hjälpa (en trött & orkeslös tjej)
  Du får gärna mejla mig (om du har tid såklart) .. Annars får jag ta reda på det själv vartefter 🙂
  Kram

  Nathali 2016-03-08 16:55:11
  Svara
 • Vad skönt!
  Även jag har småvärk i rumpan idag, så skönt!
  Skulle också vilja testa värmeyoga. Har också svårt att bli varm/svettas. Är sådan fryser redan efter 5 minuter, även de gånger som jag avslutat ett väldigt svettigt pass haha

  Caroline 2016-03-08 12:28:09 http://blackmary.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida!! Det låter som ett härligt pass 😀 jag undrar bara om du brukar vara ute och springa? Alltså under våren o sommaren, förstår att du inte gör det i snöslask. Eller brukar du mest springa inne på löpbandet? Och vilket tempo/distans brukar du springa? Hoppas du vill svara på det även om det är personligt 🙂 kramis!

  Julia 2016-03-08 11:51:35
  Svara
 • Hej Ida! Vad tycker du om Nocco BCAA? Dåligt eller bra? 🙂 Jag funderar om jag ska börja dricka dem men vet inte riktigt om de är bra eller dåliga, tränar 3 ggr/vecka. Tack för en inspirerande blogg!

  Lotta 2016-03-08 09:33:58
  Svara
 • Bikram yoga är jätteroligt och härligt tycker jag också, iallafall var det så tills jag fick reda på:
  Enligt undersökningar har forskare gjort mätningar på bakterier efter ett värmeyogapass och detta kommit fram till att det finns mer bakterier där än i en toalett på McDonalds… Dessutom tycker jag verkligen att du ska ta med egen matta till passet då bakterier fastnar i mattorna på gymmet. I Norge har värmeyogapass för bjudits på grund av sjukdomsrisken. Något att ha i bakhuvudet kanske?:) För mig funkar vanlig yoga utmärkt istället!

  Lovisa 2016-03-08 07:37:22
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind