Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ENERGIFYLLD ACAI BOWL – RECEPT

acai bowlacai bowl

Börja dagen med det här fantastiska receptet på Acai Bowl som är nyttigt och energigivande.

God morgon! Började dagen med den här magiska och energifyllda Acai Bowlen. Jag bara älskar det, så himla gott och näringsrikt! Acai bowl har verkligen blivit en storfavorit hos mig och många andra och det är förståeligt. Har man inte testat så testa Acai Bowl nu!

RECEPT ACAI BOWL

INGREDIENSER:
• 1 banan
• 1-2 dl frysta blåbär
• 1 tsk Acaipulver
• 1 tsk spirulina
• 1 dl kokosmjölk

GÖR SÅ HÄR: Mixa ihop allt och toppa med din favoritmusli.

(Inlägg i samarbete med Macacos)

Kolla även:
Acai Bowl
Hallon/vinbärs smoothie
Gul magisk protein smoothie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Vad för sorts kokosmjölk använder du? 🙂
  Använder du soya kokosmjölken?
  Tack för en bra blogg och youtube kanal!

  Desirée 2016-08-23 10:08:02
  Svara
 • Hej Ida! jag vill bara dela med mig av en artikel jag läste här om dagen. Tråkigt om det stämmer. Men tänkte att du kanske ville läsa det och ge din åsikt om det. Här kommer artikeln i alla fall (hoppas att länken fungerar)
  http://www.expressen.se/halsoliv/halsa/vikt/forskare-varnar-for-trendiga-halsobaret/

  Sofia 2016-03-08 14:12:12
  Svara
 • Tja Ida! Har letat som en tok på Ica efter acaibär och jag hittar det inte! Finns det på ICA-butiker ens eller måste man beställa? :/

  Saga 2016-03-08 13:35:02 http://sagageorgsson.for.me
  Svara
 • Hej kan du inte göra ett vegansk recept på skons?;)

  Emma 2016-03-08 09:36:45
  Svara
 • Vad gott det låter!

  Hanna - Pilates och träningstokig 2016-03-08 05:28:50 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag skulle verkligen vilja få mer slimmade armar och höfter. Jag vet om att man inte kan punktförbränna men tänkte höra ifall du har några bra övningar som gör att man blir lite mer fit och slimmad på dessa område?
  Tänkte även höra vad spirulina är för något och vad det är bra för? 🙂
  Ser fram emot ditt svar, du är grym!
  Kram Gabriella

  Gabriella 2016-03-07 23:15:52
  Svara
 • Hej Ida. Jag behöver verkligen hjälp. För några månader sedan började jag styrketräna, jag åkte till gymmet med mål om att ha kul, bygga muskler och känna mig stark i kroppen. Jag var verkligen helt okunnig men allt eftersom tiden gick kom jag mer och mer in i ”fitness-världen” och nu känner jag mig istället helt lost… Måste man dieta för att nå resultat? Måste man äta kvarg och proteinpannkakor till frukost och skämmas om man tar några mackor med ost istället? Måste man äta massa tillskott, proteinpulver och bcaa? I princip ALLA ”fitness-intresserade” jag följer verkar göra det. Matlådor hit och dit, kyckling och sallad i mängder? Jag vill leva på VANLIG NORMAL mat som jag alltid gjort men då kommer jag inte nå några resultat eller? Kan jag fortfarande nå resultat på gymmet UTAN att bry mig om maten så sjukt jäkla mycket? Jag har tappat motivationen lite och det känns sorgligt att inte kunna typ rosta mackor med ost och dricka varm choklad med gott samvete.

  Emma 2016-03-07 20:56:24
  Svara
 • hej och tack snälla vad glad jag blir 🙂 <3 Jag har superbra yogapass på min youtube http://www.youtube.com/user/idasfitness?sub_confirmation=1 som jag tycker du ska försöka köra varje dag. Kolla kategorin stretch så hittar du dem. Kramis

  idawarg 2016-03-07 20:53:33
  Svara
 • Hej bästa Ida! Jag skulle vilja ha hjälp med lite strechlvningar för baksida lår. Jag är efter en försträckning ganska stel, speciellt på vänster ben vilket också ibland skapar problem i t.ex marklyft. Jag skadade mig för cirka ett och ett halv år sedan och då kom jag lätt ner i spagat och var överlag väldigt rörlig. Nu är mitt nya mål att åter igen komma ner i spagat. Har du tips på bra strechövningar för baksida lår? Tack för en grym blogg Ida! Kram

  Anonym 2016-03-07 20:28:58
  Svara
 • ser så gott ut!

  clara 2016-03-07 20:18:23 http://nouw.se/claratime
  Svara
 • Hej! Skulle du säga att om man äter vanligt lösgodis, mjölkchoklad, chips osv. Är det verkligen bra att typ ha ”lördagsgodis” eller ”fredagsmys” och trycka i sig typ en hel godis eller chips påse på en kväll eller är det bättre om man kanske äter lite åt gången fast flera gånger istället? Vet att du brukar unna dig lite varje dag men gäller det även såna saker, med tanke på att t.ex mörk choklad ändå är relativt nyttigt i jämförelse? Kram 🙂

  Emma 2016-03-07 19:01:58
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Nej det är ju inte det bästa att trycka i sig saker. Tycker alltid man ska äta med måtta. Äter du lite varje dag så är det lättare att bli sockerberoende så kan du inte försöka baka eget eller välja ex mrk choklad eller raw bars om du vill äta varje dag? 🙂 Kramis

   idawarg 2016-03-07 20:52:01
   Svara
 • Hej, vilket proteinpulver använder du? kan du länka det? 🙂

  Hanna 2016-03-07 16:40:23
  Svara
  • Svar på Hannas kommentar.

   Jag växlar mellan 2 st, Detta hampaproteinet –> http://welloteket.se/produkt/hemp-seeds-200g-eu-eko/ och detta risproteinet (väldigt bra för magen) –> http://welloteket.se/produkt/risprotein-2/

   Älskar de både och passar perfekt att ha i smoothies. Inte så goda att dricka med vatten då de är helt naturella men det funkar det också om man vill. Kramis

   idawarg 2016-03-07 20:49:53
   Svara
 • Har du något recept på vegansk och glutenfri hamburgare? Är känslig för både gluten och mjölkprodukter så skulle va så kul om jag också kan njuta av en hamburgare med vänner 🙂 kram! Och tack för en sjukt inspirerande blogg!

  Anna 2016-03-07 15:58:23
  Svara
 • Vad är det för müsli du har? ☺️

  Julia 2016-03-07 15:43:10
  Svara
 • Mums vad got 😀
  http://erikalindgren.com/

  Erika, sambo, New York liv! 2016-03-07 15:39:13 http://erikalindgren.com/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt