Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS INSPO

IMG_4162.PNGIMG_4163.PNGIMG_4164.PNG

God morgon mina hjärtan! När jag kollade igenom veckans #wargpower denna veckan blev jag så sjuuuukt imponerad! Vilka bilder ni tar?!!! Vad i hela friden! Kan ni lära mig att ta sådana också? Haha så sjukt grymma!

Den här veckan har jag en utmaning som ni kan se –> HÄR! Lite annorlunda och jag funderar på att sluta med mina utmaningar, ett tag i alla fall. Vad tycker ni om det? Jag vill fortsätta att lägga upp era bilder från #wargpower men känns som att ni tröttnat lite på att köra utmaningar, eller har jag fel? Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Fina bilder som alltid 🙂

  gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma 2016-03-06 17:44:58 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Men gud, nej! Fortsätt med utmaningarna, älskar dom! Dock behöver du inte fortsätta om det är så att du själv har tröttnat på de. Kram! <3

  Hanna 2016-03-06 15:02:13
  Svara
 • Åh så härlig inspo! Vill bara iväg och röra på mig men har tyvärr fått binda fast mig i soffan här hemma idag för att ha minst en vilodag denna veckan. Så himla trist när man är pepp! 😀

  Bunny 2016-03-06 14:43:15 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara
 • Fortsätt med veckans utmaning 😀 <3

  Julia 2016-03-06 13:54:49
  Svara
 • Hej Ida! Jag är en snart 16 årig tjej som har tränat styrketräning i ca 1,5 år. Vill ha mer och tydligare resultat då det känns som om jag inte för mycket resultat. Tränar ganska tungt, 35 kg på squats men har på senare tid fått lite problem med knäna så gör inte dom lika ofta längre. Men jag vill ha ett proteinpulver som kan hjälpa mig bygga muskler, kan du tipsa om något bra?

  Elin 2016-03-06 12:39:07
  Svara
 • Älskar dina träningsvideor!
  Jag kör inte alltid utmaningarna eftersom jag har fotbollsträningen 5 ggr i veckan men inspirationen från olika övningar är kul och så kör man några pass när det väl passar. Så att få några övningar i veckan är alltid kul. Kram Alba
  Inspirationbilderna är sjukt fina!

  Alba 2016-03-06 11:21:16
  Svara
 • Hej bästa Ida
  Tack för massa inspo! Jag tänkte höra med dig om alla olika saker du har i dina smoothie spirolina å allt möjliga saker vad det är för och vad det hjälper emot? För jag skulle vilja beställa lite men vet inte vad jag ska beställa och var man ska börja! Mitt mål är att må bättre samt gå ner i vikt vad rekommenderar du mig att köpa för något? Ha en underbar dag varma hälsningar Sandra

  Sandra 2016-03-06 10:47:18
  Svara
 • Så fina inspobilder 😀

  Anna 2016-03-06 10:31:47 http://nouw.com/annaohlin
  Svara
 • Kan man inte vissa veckor ha typ fokus-veckor, ist för utmaningar eller nått. Där man fokuserar på t.ex. löpning eller hur man tränar magen bäst osv. å så kan du fokusera nån blogginlägg extra på det å så kan läsare ge tips osv? Vet ej men nått sånt? Eller kanske nån längre utmaning som wargrun fast nått annat?

  Kram!

  Anna 2016-03-06 10:27:40
  Svara
 • Åh vilka härliga, inspirerade bilder! LOVE IT! <3

  Blogglistor 2016-03-06 09:46:55 http://www.nouw.com/blogglistor
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind