Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ENORMT SOCKERSUG

IMG_2643.JPG

Boosta med den här –> dundersmoothien på morgonen.

Hej Ida! Jag har ätit väldigt lite på senaste tiden vilket gjort att mitt sockersug ökat något enorm och jag vänder mig då till fel typ av mat, vilket gjort att min kropp reagerat mycket negativt. Hur brukar du göra i sådana situationer? Brukar du använda dig av någon typ av cleanser för att rena kroppen eller är det enda som gäller att helt enkelt försöka äta bra och hälsosam mat igen? Tacksam för svar och jag älskar din blogg! Kram

SVAR: Hej fina du och tack snälla 🙂 ♥ Du har egentligen svarat själv, du äter för lite vilket gör att du svälter din kropp och blir akut hungrig och sugen på det mesta. Lösningen är ingen detox utan lösningen är att du ska börja äta bra mat regelbundet så du inte hamnar i de här dipparna. De gånger jag blir sötsugen på eftermiddagarna har jag alltid ätit för lite under morgon förmiddag och gör så att min kropp kriser efter energi och socker blir då snabb energi. Så mitt svar är att du ska börja äta bra och hälsosam mat igen och ge din kropp den energi den behöver i ett bra format. Kram, Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Precis så jag tänkte kloka du! 🙂

  Johanna 2016-03-07 02:36:12 http://doowop.blogg.se
  Svara
 • Hjäälp ?
  Jag har fått tecken på ortorexi, och har börjat jobba emot rädslor redan nu! Jag har börjat äta 5-6 gånger per dag, mina mellanmål är antingen laktosfri yoghurt med müsli eller en bar. Sedan jag började äta 5-6 ggr per dag tack vare dig som inspiration så är jag jämt uppsvullen i magen och nu har jag mer ångest än tidigare för jag inte känner mig smal och vältränad längre pga uppsvullnaden. Vad gör jag för fel? Mår ju bättre och är piggare av att äta men det suger att få ångest varje gång och aldrig känna mig tight eller hungrig och tom som jag annars älskar ?

  L 2016-03-06 23:51:10
  Svara
  • Svar på Ls kommentar.

   Jag har märkt att för mycket mjölkprodukter gör mig svullen, trots att de är laktosfria. Du kanske är känslig mot mjölkprotein?

   :) 2016-03-07 12:43:03
   Svara
 • Hej! Önskar tips på proteinrik vegetarisk/vegansk mat? Min mage gillar INTE bönor och linser, vilket inte är så trevligt för min omgivning. Äter sjukt mycket ägg men hade ju vart nice o ha något annat o komplettera med haha. Äter dessutom inte mjölkprodukter då min mage/hud inte mår bra av det heller. Jättetacksam för svar! Kram

  S 2016-03-06 22:20:29
  Svara
 • Hej Ida!
  Jag är 14 (fyllde 14 för några veckor sen) och vill prova/ träna poledance men jag vet inte hur jag ska berätta för mina föräldrar. Dom vet ingenting om det och kommer tro att jag vill börja ”strippa” eller något. Så det känns lite pinsamt att fråga. Hur ska jag göra/ fråga. Hur började du på poledance?

  Emma 2016-03-06 21:15:42
  Svara
 • Hej Ida! Jag har några frågor som ja hoppas du kan svara på.
  -kan man träna utan att brösten blir mindre, isåfall hur skall man träna?
  – om man äter bröd, är råg eller fullkorn bättre att äta?
  -När jag tränar magen ex. Situps så spänner jag nacken mer en magen, har du nå tips hur man kan göra för att inte spänna nacken?
  – kan man träna både styrketräning och konditionsträning på samma dag om man vill få en slankare kropp?

  Pernilla 2016-03-06 20:03:01
  Svara
 • Asså wow! Jag hittade din youtube-kanal och därefter blogg via Therese kanal. Jag har suttit klistrad sen dess och måste bara säga att du är en stor inspiration och verkar vara helt underbar som person! Jag har hittat en ny inspirationskälla, tack!

  Frida 2016-03-06 19:32:23
  Svara
 • Så bra svar!

  gabriella Joss, 20 år, fru,toppbloggare och mamma 2016-03-06 17:39:31 http://www.gabriellajoss.me
  Svara
 • Hej Ida! Hade varit kul om du kunde lägga ut lite recept som var mer ”vanlig husmanskost”, fast självklart veganskt. Gillar dina recept supermycket men har ofta inte alla ingredienserna du har hemma. Liksom mer standard svenska rätter fast nyttigare varianter 🙂

  Emma 2016-03-06 15:48:29
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Ja absolut. Ska försöka men det är ganska svårt att göra husmanskost av vegansk mat. haha men kan försöka. Kramis

   idawarg 2016-03-06 19:57:31
   Svara
 • det här är nog sååå vanligt med folk som försöker komma i form snabbt och får i sig för lite energi. Sockersuget då alltså :(( bra svar Ida! <3

  ISA 2016-03-06 15:27:46 http://isabyl.devote.se
  Svara
 • Hej! Jag är 22 år gammal och bor i Stockholm. Jag tränar väldigt mycket, 5-7 mil veckan löpning+styrketräning 1 pass(8 pass/vecka). Jag blir så hungrig, så fort efter jag har ätit blir jag hungrig igen. Men jag kan inte lyssna på hungerkänslorna eftersom jag går upp i vikt då(testade i 3 veckor att äta när jag var hungrig och gick upp 1,5kg). Jag vill absolut inte gå upp i vikt då jag är normalviktig. Jag får inget sötsug utan är bara hungrig ca 1 timme efter jag ätit tex lunch och sedan går jag runt hela dagen och är hungrig, hungern minskar inte. Vad ska jag göra?

  Lisa 2016-03-06 13:23:31
  Svara
  • Svar på Lisas kommentar.

   Äter du vettiga saker? Typ mättande saker utan onödigt socker. Käkar du typ rostat vitt bröd med marmelad är det klart du blir hungrig snabbt och går upp i vikt. Käkar du vettiga saker kan det vara bra att minnas också att högre vikt lika gärna kan vara en omfördelning av fett och muskler, alltså att du kan väga mer men eftersom det nu är muskler och inte fett är du ändå starkare och slankare.

   :) 2016-03-07 12:46:14
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt