Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MARKLYFT OCH SQUAT I CABLE CROSS

IMG_3622.JPGIMG_3623.JPGIMG_3622.JPGIMG_3621-0.jpg

God morgon finisar! Här kommer en lite annorlunda övning som jag aldrig testat tidigare. Det var Natasha som lärde mig den som hon lärt sig av sin PT. Tyckte den var lite rolig och härlig och tar mycket i baksida och rumpa. Perfekt att lägga in i slutet av sitt ben/rumppass.

Gör så här: Stå höftbrett, rulla bak skuldrorna och spänn bålen som position bild 1. Pusha bak rumpan som i ett rakt marklyft (Bild 2), tillbaka till utgångsläget och knip ihop rumpan (bild 3), vidare ner i en squat (bild4) för att komma tillbaka upp i utgångsläget.

Vi körde 12 reps x 3.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Åh vilken rolig och bra övning! Den här kommer jag definitivt lägga in i passen lite då och då framöver 🙂

  Isflingan 2016-04-12 22:09:18
  Svara
 • Hej Ida,
  Har väl typ tuusen ggr sagt hur mkt jag älskar din inställning till mat och hälsa och hur inspirerande du är för mig <3
  Kan du säga mig, hur viktigt att är det egentligen att man går de där 10 000 stegen om dagen? Brukar du lägga fokus på det? Får så dåligt samvete över att titta på stegmätaren och låta den bestämma över mitt liv och framför allt, ätandet. Hur mkt jag kan får äta, tex kolhydrater ?
  Puss och kram fina!

  Satu 2016-03-05 16:26:17
  Svara
 • Finaste Ida! Jag har bakat dina raw bars och undrar hur jag kan ta med mig barsen om jag ska ut. Alltså menar, var kan man förvara de? I en burk, i papper? För hemma kan man ju ha de i en liten burk, men hur hur ska jag förvara de när jag ska ut om jag t.ex ska ta med mig till jobbet?

  sara 2016-03-05 15:38:29
  Svara
 • Hej ida!
  Jag är en 22-årig tjej som vill komma igång med hälsan, jag är frisk, är vegetarian och vill shapea upp formen samt energin.
  Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig lite, jag är inne i din webbshop och tänkte klicka hem boostpaketet, holistic spirulina pulver och chlorellapulver. Skulle du kunna ge tips på hur jag kan få i mig dem? exempelvis om allt går att häva ner i en smoothie?
  (ny på din kanal/blogg så du kanske skrivit om detta innan)

  MVH
  Emelie 🙂

  emelie 2016-03-05 12:36:28
  Svara
 • FEJK KONTO på fb heter Caroline somerville och har bara bilder på dig Ida Warg och lägger upp massa porr filmer!

  e 2016-03-05 08:38:43
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind